Šta je novo?

Codegan Napajanje

• Začetnik teme Začetnik teme oli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

oli

Slavan
Učlanjen(a)
25.08.2004
Poena
301
Imam 300 W no-name napajanje, koje nekako uspeva da napaja moju makinu, iako ne znam kako mu to uspeva (Barton - M koji radi na najmanje 2200 MHz, 2*HDD, 2*Cd/DVD pogona, 2*512 MB DDR 400, Gf4 ti 4200 - 128 MB - koja cesto radi u O/C rezimu, Abit NF7-S v2.0 i puno kulera). Bartona sam vozio najvise na 2600 MHz, (200*13). Imam mogucnost da kupim 400 ili 450 W Codegan napajanje. Zanima me, dali neko zna vise o ovim napajanjima.

Codegen napajanja su daleko bolji od onoga sto se smatra "standardno no-name".
JNC, Frontier i Mercury nemaju sta da traze u istoj recenici sa Codegenom.
Pride, ono Codegena sto sam ja video, modeli od 300W su bili i sa natpisom "Active PFC". Ne verujem da lazu.

Pozdrav!

Imam isto Codegen 300w a na njega sledece:
Abit NF7s, Barton 220 mhz, 3x256mb, 3xHdd(Maxtori,120bg,80gb,60gb), Combo LG48x, Teac 52x, Abit Ti4200, Modem, (Sky star2 je bila sada ne vise), 2 x 80mm kulera za Hdd i to je to. Ni jedan slucajni reset sve ultra stabilno. Da imam jos jedan `Y` modex račvu mozda bi moglo jos nesto, mada mislim da je i ovo vec knap. I negreje se mnogo.
Gde ima i posto ta jaca napajanja ?

Ps.-Powercom 650va UPS 🙂

Sasa je napisao(la):
Pride, ono Codegena sto sam ja video, modeli od 300W su bili i sa natpisom "Active PFC". Ne verujem da lazu.

Sta sto znaci ?

Codegan napajanja ne znam gde mogu da se nabave u YU, ali ih ima u Makedoniji (to i nije tako daleko), a mislim da je i cena OK. Prodaje ih AMC (www.amc.com.mk). Na cenu treba dodati DDV od 18% za Makedoniju. Odnos Eu/denar: 1 EURO - 61.7 den.
Napajanje 400 W je oko 17.4 E, 450W - 17.8 E, a ono 500W je nesto skuplje - 37E.
Ove cene su zajedno sa DDV.

I ovde ima Codegen-a za mele pare, mislim da spadaju u cenovnu klasu odmah nakon noname napajanja.

Poslednja izmena:
Stvorenje je napisao(la):
I ovde ima Codegen-a za mele pare, mislim da spadaju u cenovnu klasu odmah nakon noname napajanja.

a gde to?

Pogledaj Location pa će ti se kasti samo. 🙂

Stvorenje je napisao(la):
Pogledaj Location pa će ti se kasti samo. 🙂

bweeeeeeeeee
ja se taman ponadao...
imam jedno od 250w i daje dosta bolje napone i jače je od JNC 300w...

Nazad
Vrh Dno