Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Tu imas player, koji je sasvim dobar, kao i kodeke na toj strani. Sto se kodeka tice, trebalo bi da se ili sa distribucijim linux-a ili se uz mplayer instalaciju dobije (zaboravio sam) libavcodec koji se koristi i u ffdshow-u, tako da bi trebalo da pokrije sve zivo, ako ne pokrije imas na strani koju sam ti dao kodeke zasebno da instaliras.
hvala ma pomoci, do sada sam koristio mplayer , koji ide uz susem jedini mi je probleb bio sto nikako nisam mogao da pustam avi-je sa xvid codecom, sa kojim inace sve kompresujem pod windowsom
sad cu da skinem neki codec pack pa valjda ce da radi
skinuo sam za sada, neki essential codec pack, od 7.7Mb sa pomenutog sajta, sada imam gomilu fajlova tj codeca koju bez instalera neznam gde da prekopiram
ima li pomoci?
Oj, skineš mplayer, kompajliraš, instaliraš, i to je to. Više ne moraš da brineš o takvim stvarima. Još nisam naleteo na iole ispravan video fajl koji mplayer nije pustio.