Šta je novo?

Codec, codec e pa šta!

kaludjer

Slavan
Učlanjen(a)
27.01.2006
Poena
301
Imamo problem!Znam da je u pitanju codec, ali ne znam koji da insatliram jer mi ni jedan player ne pusta format VIDEO CLIP!
Sta da skinem?

Ja obavezno instaliram Divx, Xvid, ac3 filter, ffd show, angel potion, quick time, i real one player, i sve mi uvek radi. Ova zadnja dva ti nisu za "video clip".

skini gspot pa ces da vidis sta dalje

Samo FFD instaliras, QT i Real i to je sve sto ti treba.
A koji ti je ustvari to format "video clip"????
Da nije neki .3gp sa telefona? Za to ti je QT.

Lepo kazu-GSpot pa dalje...Ako je neki cudan spas je AllCodecs-60Mb svih mogucih codec-a...Samo jako pazljivo,instaliraj SAMO ONO STO TI TREBA ili ti OS ode...
Clipovi iz igrica-RAD game tools,besplatan i pusta/konvertuje mnogo toga

Zna li neko cime da pustim H.264, osim VLC-om ??

Klavir_shtimer je napisao(la):
Lepo kazu-GSpot pa dalje...Ako je neki cudan spas je AllCodecs-60Mb svih mogucih codec-a...Samo jako pazljivo,instaliraj SAMO ONO STO TI TREBA ili ti OS ode...
Clipovi iz igrica-RAD game tools,besplatan i pusta/konvertuje mnogo toga

Ja imam vec dugo allcodecs = 63 mb i savrseno sve radi !

Vec duze vreme mi se nije desilo da nesto ne mogu da pustim sve radi ko ladna voda !

Ja imam vec dugo ffdshow = 2,61 mb i savrseno sve radi !

Vec duze vreme mi se nije desilo da nesto ne mogu da pustim sve radi ko ladna voda !

Iz dugogodišnjeg iskustva: jedino što ti od kodeka treba je ffdshow, eventualno quick time i real alternative. Od viška kodeka zna glava često da zaboli :)
A gornja kombinacija uz Media Player Classic pušta sve fajlove, bez obzira na poreklo.

Skini programče Avicodec koji čita (prepoznaje;) ) sve audio i video formate.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno