Šta je novo?

COD2 NooB pitanje

Učlanjen(a)
10.09.2003
Poena
680
kada igram on line, imam oko 30-40fps na 1024, sve maltene na low.
da li kod on line igranja ima veze FPS, cuo sam da neki imaju i po 100+fps.
ok jesu klinci counterashi extra brzi, pa nas prashe kao ludi (topovsko meso, ko ruska vojska :d ), ali neverovatno su precizni.
npr, na kill cam-u ja sebe ni ne vidim a on me nanisanio tacno u glavu i tras.
onda, pucaju sa repetirkama prosto neverovatno sa kolikom preciznoscu i brzinom pri bliskoj borbi.
jel sa tim pored naravno i neverovatnog umeca ipak povezan i fps i rezolucija
mish mi je onaj rx1000 laser. kapiram da on nije bash toliko losh.

ziveli noobovi 😀

Ima veze FPS, ako je ispod 30-40. Sve preko je sasvim ok i razlike nisu bitne. Rezolucija je takodje bitna, tj. sve ispod native rezolucije monitora nije ok.
Medjutim, ti klinci znaju cesto da koriste i cheat-ove, pa pokusaj da igras na serverima koji imaju PB ukljucen, barem malo si "sigurniji" od navedenih napasti.

ma jok igram na bitangama, nema chitera, znaci ipak su tooooliko maestralni...bravo za njih...neverovatna brzina
ipak mi je sipod rezolucije monitora, 1024 nije native, vec 1280 jeste, ali toje prjekao za ovu karticu, prem da ne bi trebalo...no jeste

Poslednja izmena:
Evo bas zbog tebe udjoh malo da se podsetim 😱)

Upo u neki riffle mod, iskido ih ko zecove haha, jos nisam za baciti!!

E sad ono sto tebe interesuje....ja imam 60fps zakucano zbog vsinka i ok mi je tako. To sto se ljudi tripuju da im je neophodno 125fps za q3 je ok ali meni je i na 60 super. Hocu da kazem da je svaki pocetak tezak, i ja sam gubio zivce u cod2 na pocetku (o bf2 da i nepricam), ali vremenom i ti postanes prejak (naravno ako si uporan u tome).Zato pusku u ruke vojnice i samo cepaj do savrsenstva!!!

Najbitniji je ping, a ima uticaja i broj frejmova u sekundi. Prosečan fps može biti 30 ali to znači da u odsutnom trenutku može pasti i na 10 a u sledećem kad vidiš nebo da bude 100, tako da je poželjan dobar fps (50-60) kako bi sve teklo glatko.

Zato pusku u ruke vojnice i samo cepaj do savrsenstva!!!

haha, lol :wave:
nisam bash toliki pocetnik, umem i ja da stisnem zube, ali stvarno moram da josh vezbam. igram cod vec jedno 2 godine, ali onako penzionerski, mator sam ja konj.
medjutim na ovim bitangama su poprlicno jaki, nije moja liga. no ja igruckam, retko kad sam + u skoru.
nick mi je lalegator, svrni.

@laza, ping mi je super ne preko 50, ali FPS mi je ipak slab. verovatno pada. npr kada je dim bacen i ja ulecem ne verujem da mi je veci od par fps, ko da igram krizu na high.
grrr, ipak moram bolju kraticu....smesi mi se ona 9600 kada padne cena

more, samo da kupim bolju karticu...ima da prsti :d

bas cu da proverim FPS

Poslednja izmena:
Nauci da igras sa M1 Garand i to u John Wayne stilu (bez nisanjenja), i nece ti niko moci nista, uglavnom.

pa kada sam amer ili englez onda mi je to uglavnom oruzije pored greesa ili sten-a.
ali u tome i jeste poenta, sto ga ja jurim po ekranu da ga pogodim, kao da zanosim, a on me u sekundi zvekne u glavu...tacno.
pored vezbe mogao bih i koji fps da nabacim 🙂

Poslednja izmena:
kada igram on line, imam oko 30-40fps na 1024, sve maltene na low.
da li kod on line igranja ima veze FPS, cuo sam da neki imaju i po 100+fps.
ok jesu klinci counterashi extra brzi, pa nas prashe kao ludi (topovsko meso, ko ruska vojska :d ), ali neverovatno su precizni.
npr, na kill cam-u ja sebe ni ne vidim a on me nanisanio tacno u glavu i tras.
onda, pucaju sa repetirkama prosto neverovatno sa kolikom preciznoscu i brzinom pri bliskoj borbi.
jel sa tim pored naravno i neverovatnog umeca ipak povezan i fps i rezolucija
mish mi je onaj rx1000 laser. kapiram da on nije bash toliko losh.

ziveli noobovi 😀

Nesto tu nepashe, kako mozes sa 2600xt, da imash samo 30-40 fps-a, i ja isto igram vec 2 godine cod2. Do sada sam na 17'' igrao na 800x600 i na dx7, veci ti dodje igrac ako je manja rezolucija, tad sam imao 7900gt, a sad sa 8800gts-om i 22'' igram na 1280x960 isto dx7 (nema dimova i sijanja sunca kao na dx9)... fps mi nije padao ni na jednoj grafickoj karti ispod 160fps-a...

off: lalegator, hihih, jel si ti beshe igrao za outsiders-e kada je bila sbb liga, vidjao sam te pre na serverima sbb-a... inache ja sam ravenijac iz bivsih outsiders-a.

Poslednja izmena:
cao, ravenjac stari ratni druze 🙂 ...taj sam...svrni na bitange - da nas tepaju zajedno 😀
ma bude i manje, bas cu da proverim kada dodjem kuci. stavicu na dx7, nije mi to palo napamet...

OT: video sam se KGu sa shumadincem, tako da sam jedino njega upoznao iz naseg tima

cao, ravenjac stari ratni druze 🙂 ...taj sam...svrni na bitange - da nas tepaju zajedno 😀
ma bude i manje, bas cu da proverim kada dodjem kuci. stavicu na dx7, nije mi to palo napamet...

OT: video sam se KGu sa shumadincem, tako da sam jedino njega upoznao iz naseg tima

Mene ce malo teze da cepaju.. hahahaha... igrao sam na bitangama... loshi su...

hahah, ako.
ma samo da im ja stavim dx7 :-devil-:

danke svima, iskljucio sam sve stavio na DX7, i skocio je fps na 90. isti fps je sada i na dx9 kada je sve iskljuceno. tecnije mi ide.
pozz i hvala

FPS ti je zakucan na 90 po default-u igre. Probaj u konzoli komandu /com_maxfps 125, toliko je max dozvoljeno na bitangama. Sa tom grafičkom bi trebalo u DX7 modu da ti radi kako treba i u native rezoluciji monitora(1680x1050). Btw. razni efekti po mom mišljenju samo smetaju prilikom MP igranja, isključi ta čudesa i drži se DX7.
Vidimo se preko nišana. 😀

Ja bih apsolutno zabranio ogoljivanje detalja u MP igrama. To je prakticno ravno varanju...

Tema je povećanje FPS-a a ne varanje. Nikako ne smatram da je varanje to što neće videti rezbarije na pušci ili recimo hrapavost zidova. Mnogo mu je bitnije da može da igra u 1680x1050 u 125 frejmova nego da vidi vatru iz oružja i teksture zidova, kamenja i ostalog. 🙂
Varanje bi bilo da uklanja žbunje, senke i ostali gustiš, a za to je PB tu da kaže no no. 🙂

@ima-li-koga-tu: Probaj da smanjis max frames to render ahead na 0 ili 1. Dosta utice na odziv kontrola.

Kada se ulogujes na server Punk buster proveri da li si iskljucio nesto sto je zabranjeno,
kao travu i sl, cak izbacuje ako su svi detalji na low, mora bar nesto da bude na med ili normal
takoda to nije varanje, (meni je na extra😛 dx7 naravno).

Zna se sta je varanje Aimbot i ostala sr**a.

Moze i u dx9 16:10 da se ima 250 fpsa, ali na serverima bez magle i ako je 5 na 5.
ako je neki TDM server sa 50 ljudi i maglom nema sanse.

Nisam siguran za ATI-ja, ali probaj ATI Tray Tools. Mozda ima opciju za to.

novi problem,
kako da onaj option screen vratim na engleski jezik, uvukao mi se neki nemacki a hteo bih da menjam neke komande. nemam pojma sta je sta

I ja sam imao problema sto mi je uvek pamtio recimo onaj assault mod kada sam hteo da kreiram igru u lanu, pa sam uninstal pa instal ponovo. Mada moze i da se napravi novi igrac al to nije to!

novi problem,
kako da onaj option screen vratim na engleski jezik, uvukao mi se neki nemacki a hteo bih da menjam neke komande. nemam pojma sta je sta

Udji u cod2 main folder i pobrisi sve fajlove koji pocinju sa zzzzz

@alex303

hvala, jeste skinuo se klanski meni, ali je i dalje na nemackom...

Verovatno si usao na neki nemacki server. Jel ti je meni na nemackom na svim serverima ili samo na pojedinim ?

Nazad
Vrh Dno