D-devil . Znam ja sta je shell , i necemo sad da se nadmudrujemo sta je moguce u cod 4 a sta ne , ja samo iznosim svoje iskustvo ne na osnovu "pokazo mi ortak" vec licno . Ne mozes ti da izmenis sta oces configom(ni inace ,a i ako izmenis nesto sto ne treba dobices kick ili ban od pb-a ili samog servera koji ne dozvoljava promene odredjenih parametara) .To o cemu ti pricas zove se aimbot i to onaj klasicni....u glavu ,i to je cfg fajl ali ne cod player endzina vec karakteristika pokazivaca misa, i to je cit koji se lako i brzo detektuje i nijedan iole ozbiljan server ne bi to dopustio , a da ne pricam o ozbiljnim gamerima.
Samo sam ti samo dao predlog da se dodatno informises ,a ti si unapred ubedjen. Nisi mi obrazlozio na osnovu cega mislis da to nije iluzija da puska nema recoil..(koji server je u pitanju bio ?) configom endzina ti podesavas mnoge parametre igre to je tacno ,ali core igre je nepromenjen jer je on u memoriji i proverava ga pb to x razlicitih algoritama za proveru hasha.
mislim da je tvoj ortak ubacio jos nesto samo nije tebi to spomenuo ili je ubaciio da ti nisi video ni znao da je ubaceno, ...iz svojih razloga nekih...garant nije igrao na nekom prometnom kvalitetnom serveru niti ti je pokazivao duze od desetak minuta te scene. Verovatno znas i sam koliko je citerskih servera bez pb-a...
Mislim da je igra sazrela i da se sve zna, a drugar moze cfg-om da malo popravi neko stanje ...ali da uperis i metak u glavu ......aman.......,mozda je samo imao skilla i srece .
U to cu da poverujem tek kad mi licno pokaze to kao i mnogi igraci sa stazom od po 10 godina u fps-u
iskreno mislim da ako ti nemas svoje neke sumnje u sve to ili nemozes da zamislis da oko ume da prevari ,a ume ....
Poslacu ti pm. sa linkom pa pogledaj malo kad imas vremena i zivaca. I nikad ne uzimaj nesto zdravo za gotovo. Drugar ako nije citer ili je veoma skilled ili je srecan ko pas , na osnovu onoga sto si ti napisao.....treba mi malo vise agrumenata da zakljucim da si u pravu
Nemoj misliti da ne verujem tvojim recima, mozda je stvarno tako bilo...ali imam svoje sumnje jer nisam bas od juce a i gomila pametnijih i iskusnijih od mene.
novi tipovi wallhacka i aimbota recoilhack-a se pisu svaki dan i neko te citeve dobro placa ,a u nekim krugovima se dele fraj , a pb se tek periodicno odrzava tako da svaceg ima...
A ja verujem da su upitanju obicne skripte/makroi za mis koji automatizuju/mozda koju milisekundu ubrzaju neku radnju .taj tvoj drugar voli taj config i navikao je na njega i razbija sa njim. Ne verujem da bi bilo ko da igra umesto njega u tom trenutku tek tako ponovio to isto....samo toliko
Ako si bas bas ubedjen , ajde podeli sa nama neke detalje ....opis se zna

Samo mozda bi bilo bolje da o tome diskutujemo u cod 4 MP temi , jer veoma sam zaintrigiran a verujem i ostali....ako je neko pronasao neotkrivenu rupu u cod engine-u kojom se preko cfg-a moze manipulisati