Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

Ma ja nisam pomerao taj mitraljez uopste, ostavio sam ga tamo gde je prvobitno bio, ustvari lazem, uzeo sam ga i postavio, ali na toj strani krova na kom je vec bio.. mozda moras cisto da ga pomeris da bi se aktivirao napad.. a ostatak napada sam branio samo sa puskom, i docekivao ove koji mi se popnu na krov.
Ti si mozda to vec odradio, sada treba da pokrivas tvoju ekipu koja nosi tog "VIP-a", dakle ne treba nista vise da trazis na krovu vec prati njih i pokrivaj ih.. a mozda se i zabagovala igra.

Poslednja izmena:
Ako se ja dobro secam, imas strelicu koja ti pokazuje gde da postavis mitraljez (i tako za svaki objektiv), a ako nemas onda kao sto neko rece mozda nisi neki sitan taskic zavrsio pre toga, a ako ni to nije slucaj restart nivoa pa od pocetkka...a ako ni to nije resenje vrati u prodavnicu (ako je kupljena) ili skini novu verziju :)

pff malo kasnim ... ali igra je brutalna ... pogotovo na nivoima hardened i jace :)

najverovatnije je bio neki bag, krenuo sam miksiju od pocetka i zavrsio.
e sad, taj mitraljez sad nisam uopste mogao da pomeram ( nije mi davao opciju F) niti je pucao sam, sa sa bagom sam mogao da ga pomeram.

bio je zabagovao kod onog lika kojeg sam trebao da pratim sakrio se iza kola ispred onog restorana i cucao svo vreme, dok se u ponovnom pokusaju isto prvo sakrio iza kola ali je nastavio dalje i popeo se na krov.

usput jos jedno pitanje; zasto sam pobio one silne ljude na aerodromu?
poz.

usput jos jedno pitanje; zasto sam pobio one silne ljude na aerodromu?
poz.

Spojler za one koji jos nisu igrali...

Zato sto si bio na tajnom zadatku inflitriran u Makarovu vojsku, na kraju misije te ubiju jer su provalili da si undercover

Call of Duty franšiza donela 3 milijarde $ Activision-u
200 miliona za hype se itekako isplatilo, samo MW2 je u prvoj nedelji doneo 500 miliona $.

MW2 podbacio na PC-u

U par navrata smo pisali kako je Modern Warfare 2 ostvario nevjerojatan uspjeh sa zaradom od 550 milijuna dolara u samo pet dana na tržištu, no 97 posto spomenute cifre otpada na konzole. Naime, prema novim podacima, Modern Warfare 2 je kupilo samo 3 posto vlasnika PC-a koji su podigli pravu malu bunu nakon objave da igra neće podržavati dedicated servere, te da tvrtka niti ne razmišlja o promjeni mišljenja.

U Infinity Wardu porazne podatke serijala koji je započeo karijeru na PC-u objašnjavaju činjenicom da je PC tržište najmanje što im nije uvjerljivo opravdanje i izgleda da sami sebi mažu oči.

Bez obzira na sve ja planiram "kupovinu" kad zavrsim Dragon Age, sto nece biti uskoro. :d

97% versus 3%.
Ma neeeee, uopste nije konzolni port.
Potpuno je jasno ko je ciljana publika, pc igraci to sigurno nisu bili :).

I ok je to, to je njihov potez, zaradili su pare, igraci na konzolama se lepo igraju, sve odlicno.
Samo nemoj neko da dodje ovde i da mi prica price kako je ovo najbolji CoD, ili jos gore najbolji MP u bilo kom CoD-u :smackbum:.

Ovo je klasican primer stetnog uticaja konzolne scene na pc gaming scenu :).

Gde su oni mali timovi ljudi koji su pravili fenomenalne igre... Mafia, pocetne CoD-ove,...
Il su nestali, ili su se prodali...

Poslednja izmena:
Frank ... ovo je stvarno dobra igra ... bez obzira na ostalo ... pucacina je vrh za single ... ne znam kaki je multi ... Ali odigraj na min. hardened pa ces dobiti prilicno dobar ukus olova :)

Grafika je stvarno neverovatna ... ne mislim na broj shader jedinica ;) nego na citave predele, scenografiju i ostalo ... pogotovo kad se nadjes u srcu pucnjave ... ne znas ni gde ces ni kuda ... taman da promenis okvir a crnja nesto prica, ti zastanes da vidis misiju kad na vrata russian tug hehe

doduse ... meni se svidela ..

Poslednja izmena:
Presao sam SP na Hardened, presao sam na Veteran 70% misija iz Coop-a.
I sad cu da je posaljem u recycle bin :type:.

Poslednja izmena:
MW2 podbacio na PC-u

Bez obzira na sve ja planiram "kupovinu" kad zavrsim Dragon Age, sto nece biti uskoro. :d

Nije baš tako ;)

http://www.eurogamer.net/articles/valve-rivals-miss-out-by-boycotting-steamworks-games_4

Valve won't divulge Steam sales but Holtman explained that Modern Warfare 2 had sold on Steam like the game had in shops - enormously, in other words.

"I'm trying to think of a way to put this so you can grasp onto something about the size of it... Steam sales actually scale with the game. So if a game sells better on all channels and it's a blockbuster, it's going to move an awful lot of units on Steam," he revealed.

Igra se preko steama (u digitalnoj formi) prodala gotovo u indetično kao retail PC verzija. A igre kupljene preko steama ili u bilo kojoj drugoj digitalnoj formi ne ulaze u "chartz".

Poslednja izmena:
Jel se desavalo nekom da se u misiji u Vasingtonu posle misije u svemiru, na opitckom nisanu da se izgubi ona mala laserska crvena tackica za nisanjenje?

Poslednja izmena:
Heheh, pa desilo se svima:D Pukla nukElarka, pa je EMP shebao elektroniku, i upropastio Rusima zabavu...a tebi nisan:D

Heheh, pa desilo se svima:D Pukla nukElarka, pa je EMP shebao elektroniku, i upropastio Rusima zabavu...a tebi nisan:D

Joj, majke im ga steram, ja prekinuo da igram zbog toga, malo je valilo da reinstaliram igru, mislio sam da je neki bug, menjao podesavanje za texture, itd. Samo zezaju ljude, umesto lepo da kazu da ne radi nisan zbog toga i toga, ovako moram da se blamiram na forumu :D.

Poslednja izmena:
LoL, pa rekli su ti, tj bio je neki kratak dijalog izmedju tvojih saboraca:D Al sedeo si na usima:p

Imas maltene odmah da pokupis neku pusku sa obicnim nisanom, i pici sa time.

Izblamirao si se itekako :).
Pa kad ti nestane nisan, jedan kolega tvoj pita jel vam ne radi opticki nisan, a drugi kaze da svima je shebano.
Ako ne slusas svog ratnog druga, pa koga ces slusati :d.

Preteche me Nex999.

Poslednja izmena:
Joj, majke im ga steram, ja prekinuo da igram zbog toga, malo je valilo da reinstaliram igru, mislio sam da je neki bug, menjao podesavanje za texture, itd. Samo zezaju ljude, umesto lepo da kazu da ne radi nisan zbog toga i toga, ovako moram da se blamiram na forumu :D.

Sta ce ti uopste nisan u ovoj igri? :)

Poslednja izmena:
Evo sad sam poceo da igram misiju ponovo, jedan crnja saborac mi rece: it looks that optics are down, i uzeo sam obicnu pusku, ali to je bilo tek posle 5 minuta, sto je dovoljno da se covek zbuni, jel te :D.

jel neko probao mw2 na win 7 x64?
meni secka mnoogo, tj nije igrivo...
na winxp sp3 radilo je savrseno...
sve drajvere sam nove stavio, atijeve 64bitne,...??

Igram ja na win7 x64 bez problema, doduse jednom je pukla ali igram vec 2 dana ... Ati 4890

al zato radi lociranje na onim RPG-ovima kada skidas helikoptere :D

igra je puna rupa da je to smesno :)

Ja stavio nove drajvere 195.62 i radi losije nego sa onim 191.07, znaci pocela je da na sekund koci, ne znam zasto, pre se to uopste nije desavalo a ista je masina samo sam stavio nove drajvere za kartu, a oni bi kao trebali da donesu optimizaciju ove igre. Sistem je W7 x64, prvi put je presao bez problema sad koci tako.

Poslednja izmena:
Mozda nVidija priprema teren za lansiranje srednje klase uz reklamu: kupite nas novi GTS350 koji je 20% brzi od GTS250, 30% od 9800GTX+ i citavih 40% od 8800GTS :p

Vrh je igra, mislim da je proglasena za igru godine, samo me nervira ono americko ****** koje provlace u igri, ostalo sve mnogo dobro, atmosfera, igrivost, grafika, ai...

Igra je odlicna ali je mnogo kratka kampanja za jednog igraca.Neznam sto su napravili toako dobru igru sa tako malo nivoa?????:wall:

ako je neko raspolozen da raspalimo coop nick na steamu je " katics " pa da przimo :)

Nazad
Vrh Dno