Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

Kako je 1680x1050 native rezolucija za 17" monitor :zgran: ?
Pa ocigledno da su u pitanju drajveri za graficku.
Da ti lepo procitas readme fajl, da li je ta tvoja laptop mobility graficka podrzana uopste. A ako je podrzana, a ne mozes instalirati drajvere na laptop, onda zaboravi za igru.

Da ti lepo procitas readme fajl, da li je ta tvoja laptop mobility graficka podrzana uopste. A ako je podrzana, a ne mozes instalirati drajvere na laptop, onda zaboravi za igru.

Nista cudno za laptop, ima takvih monitora, mislim da ima cak i od 15-16" sa 1680x1050, ima i 15.6" sa 1920x1080.

@Lomnica city- to je poznat problem sa cod-om nevezano dal je oridjinal ili narodna verzija,samo malo prosetaj po netu

TG ima lepe vesti za sve Vas s narodnom verzijom,ali ne smem o tome ovde,reci cu samo uskoro za sve vas kojima se igra svidja

Poslednja izmena:
Aj, bilo bi lepo :)
Dosadi ovako, po minut. Malocas napravih 11 kill streak :d

Ja se stvarno izvinjavam ali citanje 47 stranica je ipak time consuming :)
Pa ukratko da pitam da li je moguce igrati ovaj novi MW2 u LAN-u ?
Sta je sve potrebno ?
Posto je prvi deo radio sasvm normalno

LAN nikako, ni original ni pirat :).
MP radi na principu Matchmakinga, dakle nema vise Dedicated servera, pa ne moze biti ni LAN-a :).
A na piratu je MP radio par dana, sad trenutno ne radi.

Prica se da se radi na dedicated serverima. Bilo je reci da se i danas nesto pojavi, za sada nista ...
Meni da orig. kosta i 500din ne vredi ni toliko. Udjes u neki match i imas 200ms+ ...ja pored tolikog laga ne mogu uopste da igram i to mi nije nimalno zanimljivo.

Da ne bude nista od dedicated servera a eventualno izbace fix za narodnjaka, ja sam zavrsio sa MW2.

Prica se da se radi na dedicated serverima. Bilo je reci da se i danas nesto pojavi, za sada nista ...
Meni da orig. kosta i 500din ne vredi ni toliko. Udjes u neki match i imas 200ms+ ...ja pored tolikog laga ne mogu uopste da igram i to mi nije nimalno zanimljivo.

Da ne bude nista od dedicated servera a eventualno izbace fix za narodnjaka, ja sam zavrsio sa MW2.

Plasim se da bi dedicated serveri otkrili glavnu manu ove igre: railgun puske i hitboxovi od kojih su likovi duplo veci (visi/siri/deblji).

4:52 od instalacije do kraja SP-a...valjda ce da srede taj MP...

jedino vredno je Spec Ops sa drugarom, poseban coop mode... zaista zna zanimljivo da bude...

multiplayer je katastrofa, sinoc sam u spec opsu lepo video kako protivnik u onim favelama proviruje tj koristi lean

Da kazem moje utiske sto se tice same price i atmosfere. Generalno prica je malo konfuzna jer se menjaju lokacije i likovi sa kojima se upravlja, nekom se to mozda svidja ali meni iskreno ne. Atmosfera je nikakva zbog brzine gameplaya, ne moze covek da se uzivi u ambijent, samo rokaj, snimaj. I najgora stvar u igri je ta sto mora covek da ubija bracu Ruse, strasno, kada su vec stavili da se kroz misije upravlja sa vise likova, mogli su da stave da bar u jednoj misiji budes ucesnik druge strane odnosno da budes Rus. Ovo je moje misljenje, generalno mi se ne svidja ako se uzuzme graficki deo igre, ali ovo je COD pa valjda tako mora da bude.

...pokusavam danima da igram i da se uzivim u novi mp, ali ne vredi, ovo je zaista uzas od multija...i ono cekanje da me "upari" sa nekima tamo, i onda naravno u tim koji se "njemu" (neko vrhovno bice sta li...?) svidi, ma pfff, i jos kad posle deset minuta konacno krene da ucitava i da se kaci na neki "server" pa onda lepo pukne veza, sta li, pa ajde sve iz pocetka :)))))...uzas....!!!

...sto rece G!!!, sastavis nekoga po sred cela i onda lepo ti padnes mrtav, pa naknadno jeli spoznas "istinu", a to je da je on ustvari prvi pucao :d...qq lele

Meni na nenarodnoj verziji od 3.990,00 MP radi kao podmazan, čak se može reći iznad očekivanja. :) Mape su odlično odrađene, unapređenja u odnosu na MW1 su primetna u svim segmentima, a s obzirom da nisam klanovski orijentisan ili moder nedostatak dediservera me ne pogađa uopšte.

Daj zezate me da nema lana pa klinci u igraonici ce mi poludeti jos ***** izbrisem stari MW1 :(

Ajd da pretpostavimo da u igraonici imas originalne igre :D...
Recimo na 12 kompjutera instaliras 12 igara i napravis 12 Steam naloga. U svakom od tih 12 Steam naloga dodas u Friends listu Nicko-ove ostalih 11 naloga na ostalih 11 racunara.
I onda kad se ode na MP, pa Find Game, e onda lepo kad traje trazenje mape, ode se na Invite i pozovu se preostalih 11 naloga/racunara.
To bi teoretski trebalo da funkvionise, ali je problem sto u max broju od 12 igraca na veicini modova uvek moze da uleti neko sa strane pa da ne bude mesta za neki od racunara.
Sto manje racunara u igraonici to manje glavobolje, tj. veca je sansa da ce svi igrait zajedno.

A ako koristis pirate, pu pu sram te bilo, krsis zakon :d, e onda sacekaj malo, izgleda da muljaju nesto ovi lekari sa dedidacated serverima bez Steam-a...

...pokusavam danima da igram i da se uzivim u novi mp, ali ne vredi, ovo je zaista uzas od multija...i ono cekanje da me "upari" sa nekima tamo, i onda naravno u tim koji se "njemu" (neko vrhovno bice sta li...?) svidi, ma pfff, i jos kad posle deset minuta konacno krene da ucitava i da se kaci na neki "server" pa onda lepo pukne veza, sta li, pa ajde sve iz pocetka :)))))...uzas....!!!

...sto rece G!!!, sastavis nekoga po sred cela i onda lepo ti padnes mrtav, pa naknadno jeli spoznas "istinu", a to je da je on ustvari prvi pucao :d...qq lele

najnovija fora koju sam primetio je recimo dok cekas da skupi igrace pokazuje da se igra jedna mapa, i onda kad se skupi ekipa pocne ucitavanje neke sasvim leve... rofl... da popiz.dis stvarno...

hitbox je po pola metra oko igraca, da ne poverujes.... gledam killcam snipera koji me gadja preko cele mape i ladno me i ne pogadja uopste a ja se koprcam u prasini... kakvi su carevi, ljudi moji pa ovo je obmana decenije :D usudjujem se reci u rangu fallouta 3 :d

Poslednja izmena:

Zato sto samtakav birao, trebao mi za fax, a procitaj ceo moj post (instalirao sve za igricu, instalirao najnoviji Catalyst, nemoguce da igra ne podrzava PCI-E kartice iz 2007-e... sem ako nije striktno DX10 igrica)...
@Lomnica city- to je poznat problem sa cod-om nevezano dal je oridjinal ili narodna verzija,samo malo prosetaj po netu

TG ima lepe vesti za sve Vas s narodnom verzijom,ali ne smem o tome ovde,reci cu samo uskoro za sve vas kojima se igra svidja

Bi li pomogao malo oko toga, kako da odradim pretragu (I see little flags instead of letters mi jedino pada na pamet a to nije izbacilo nista) ili ako znas resenje reci, ovde ili na PP svejedno, ide vikend i igra mi se nesto!
Pozdrav ,)

Mislim nije da je bas uzas itd, ali posle cod4 sam ocekivao valjda sa razlogom nesto bolje...ovo nije bolje, ni blizu...

@Lomnica_city
trazi "modern warfare 2 unreadable text", na prva dva rezultata nude neko resenje

Uspelo je ono sa sajta, ipak nisam imao bas najnoviji Catalyst i cim sam to odradio proradilo je, interesantno da su skoro svi imali problem bas sa X1xxx karticama!
Pozdrav ,)

stigao sam do onog dela kada san na nekom parkingu tu ima i par nekih restorana. treba da pratim jednog od mijih aliu se on krije iza nekih kola i ne krece se. kada se popnem na jedan od objekata na kome je mitraljez pise da treba da odbranim od napada ali se i dalje nista ne desava.

da nisam nesto prpousti mada me sve navodi do tog mitraljeza koji ne mogu da koristim samo ga mogu pomeriti premestiti.

taj mitraljez na zgradi automatski puca,ti i on treba da "pokrivate" tog lika!

gde treba da stavim taj mitraljez, posto se nista ne desva.
nema ni napada neprijatelja. a ni ne puca sam.

udjes u onaj restoran i popnes se na krov i ides da mitraljeza(to te strelica navodi),postavis ga na onu stanu sa koje te napadaju i ti pripucaj sa njim!e sad sto se to tebi ne desava ne znam,moda je neki bug ali cisto sumljam!

Hm, tu se nesto zabagovalo, ili si preskocio neki sitni medjuzadatak. Na taj krov se popnes ti i cela ekipa pa ga zajedno branite od hordi zlih neprijatelja, ipak je ta hamburgerdzinica strateski cilj:d

A taj automatski mitraljez samo premestas tamo gde zatreba...ako se nista ne desava, znaci da nesto nije "po skripti"...

popeo sam se ja gore tamo je i cela ekipa ali nema napada.5 minuta se nista ne desava

popeo sam se ja gore tamo je i cela ekipa ali nema napada.5 minuta se nista ne desava

Probaj da uzmeš mitraljez, i staviš ga malo u desno. Bude ti crveno tamo gde ne treba da ga postaviš. Čim ga postaviš na pravo mesto, mora da počne napad. :wave:

Nazad
Vrh Dno