Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

nije problem, pare su odvojene odavno, samo ne bih da se ispalim :) ako je barem kao cod4 onda uzimam (samo sto ga nema u radnjama :D)
jel ima hardcore mod ? posto sam u cod4 samo hardcore igrao (prvenstveno zbog toga sto ubijas sa par metaka za razliku od 2 sarzera u ne-harcore)

ih,ti se verovatno igras na 50" i na full HD..:)

Zavidim ti...A ni igricu nemam..:d

Zanimljivo kako ljudima nije mnogo para za neko parče hardvera, a mnogo za dobre igre, kao što je COD serijal i pri tome se igra godinama MP.

Poslednja izmena:
@MS - ja uopste nemam igru,niti zelim da je nabavim..samo cekam ACII..:)

Zanimljivo kako ljudima nije mnogo para za neko parče hardvera, a mnogo za dobre igre, kao što je COD serijal i pri tome se igra godinama MP.

Nije meni problem dati lovu nego lakse mi je npr objasniti i smuvati roditelje da mi treba novi monitor ili graficka iako ja placam sve to nego da trebam dati 40e za igricu XD

Ljudi pokusavam da namestim sa drugom COP rezim za Call of Duty Modern Warfare 2 i da igramo zajedno ali ne uspeva nikako, negde sam cuo da opcija "Uour NAT type: strict" treba da bude open, i Infinity je dao link za upustvo kako da se namesti UPnP za razne modeme ali nikako ne mogu da nadjem upustvo za moj modem "HUAWEI HG 510".
Uradio sam portforvarding za torente i radi sve OK ali ovo UPnP ne mogu nigde da nadjem da otkljucam!

MOLIO bi ako neko nadje resenje da pomogne, posto sam vise izludeo trazeci po netu!!!

UNAPRED HVALA !!!!!!!!!!!

Ostavio sam gore poruku ali niko ne odgovara xDxD!

Slazem se s ovom recenicom SAMO ukoliko ne obuhvata Modern Warfare 2. Sve ostale COD igre se igraju godinama, ali ova poslednja je trash teski, mape su odradjene ofrlje + matchmaking = kratak vek trajanja.

Poslednja izmena:
Ovaj MW2 je jedno bolesno sxanje i mnogo mi je prijao, brutalnijih momenata nisam skoro video, priča jeste trash al k'o da je realnost u ratu pa bolja:D
Jedina zamerka na arsenal ruskog oružja, tj. nedostatak dosta modela novog ruskog oružja.

Igrao sam juce COD:MW2 u Coop-u i mogu vam reci da je mnogo zabavno, svaka preporuka za igru.Zamerka je to sto nema klasican Coop(jer ja kampanju nisam igrao), nego izaberes mapu i akcija, ne moze da se prati prica.
Igrao sam u LAN-u sa razer verzijom preko steam-a.

Pozz

Da li još neko ima problema sa mišom u igri? Meni sve radi ali miš neće da mi se pomeri neki put. Nakon toga igra pukne...

Igrao sam juce COD:MW2 u Coop-u i mogu vam reci da je mnogo zabavno, svaka preporuka za igru.Zamerka je to sto nema klasican Coop(jer ja kampanju nisam igrao), nego izaberes mapu i akcija, ne moze da se prati prica.
Igrao sam u LAN-u sa razer verzijom preko steam-a.

Pozz

Pomislio sam da ne bi bilo lose da odigram sam ortakom, pa sam prvo malo krenuo sam da igram Coop misije.
Ono je dosadno, pa sam batalio prvobitan plan...

*** skinuo sam igru pre 10 dana, i jos uvek je nisam presao lol ... sto sam govori koliko sam zainteresovan za nju.

Prvo mi je delovala strava, sada mi uopste nije toliko interesantna. Ne znam da li su mi dosadili generalno FPS, ili ova igra stvarno nije nista posebno (barem sto se kampanje tice).

Za sad ni jedan bug, odlična igra.

Jel tačno da ako kupim original, da bih igrao MP moram da plaćam i neku mesečnu pretplatu za original servere?

Nije tačno :)

Cuo sam neku pricu, da ce se Dedicated Serveri placati, sad ako su lagali mene...

meni nije jasno, idem na coveka (team deathmach) i npr. pre nego sto je zapucao ja lezem na zemlju i pocinjem da pucam, on me ubija jednim metkom... gledam killcam u kojem on puca po meni pre nego sto sma i legao :D lol mislim nije potrebna nikakva duboka analiza, sve se vidi golim okom....

isto tako sam par puta primetio u nekom napucavanju na blizinu, ja znam da sam poceo prvi pucati u killcamu on je prvi zapucao... mislio bih da sam lud, ali je razlika ocigledna, i toga ni blizu nije bilo u cetvorci

Ljudi pokusavam da namestim sa drugom COP rezim za Call of Duty Modern Warfare 2 i da igramo zajedno ali ne uspeva nikako, negde sam cuo da opcija "Uour NAT type: strict" treba da bude open, i Infinity je dao link za upustvo kako da se namesti UPnP za razne modeme ali nikako ne mogu da nadjem upustvo za moj modem "HUAWEI HG 510".
Uradio sam portforvarding za torente i radi sve OK ali ovo UPnP ne mogu nigde da nadjem da otkljucam!

MOLIO bi ako neko nadje resenje da pomogne, posto sam vise izludeo trazeci po netu!!!

UNAPRED HVALA !!!!!!!!!!!

Ostavio sam gore poruku ali niko ne odgovara xDxD!

mora da ti UPnP bude enejblovan i da otvoris portove za igru i steam klient :)

ja sam podesio sledece i radi sve fino tj bolje nego bez toga

Steam Client

* UDP 27000 to 27015 inclusive (Game client traffic)
* UDP 27015 to 27030 inclusive (Typically Matchmaking and HLTV)
* TCP 27014 to 27050 inclusive (Steam downloads)

In addition to the required ports for Steam, Modern Warfare 2 requires the following ports for multiplayer:

* UDP 1500 (outbound)
* UDP 3005 (outbound)
* UDP 3101 (outbound)
* UDP 28960

portxd.jpg

Za NAT je mene zezao NOD sa svojim firewall-om, kad sam ga iskljucio NAT je sada OPEN.
Mada sam ukljucio upnp i uradio portforwarding samo drugo sto je kolega prije mene naveo...

Pa verovatno moraš otvoriti iste te portove i u NOD-ovom fw-u.

meni nikako da se otvori..

upnp ukljucen - vidi se uredjaj (huawei mt882) u network
portove sam otvorio - port checker tool prijavljuje da su open za sve gorenavedene (znaci nije ni firewall)
ima neko ideju ?

Samo o multiplayer-u pricate a ja ni single player ne mogu da pokrenem, tj pokrenem ali umesto slova kako bih podesio uopste igru vidim samo neke mrlje koje podsecaju recimo na malene zastave trobojke, sta je problem do vraga?
Da napomenem da sam istu dobio od druga (11GB"narodne verzije") i pokusao da pokrenem na laptopu sa C2D 1,86GHz, 2BG RAM, ATI Mobility 1600 PCI-E 256MB (sopstvene memorije), pustio sam je da instalira i DirectX i Visual Basic, sve sto je ponudila pokrenuo je i... ne razaznaje se nista, a kada nekako udjem u igru sve se normalno vidi ali je rezolucija recimo 640x480 a native mog ekrana je 1680x1050 pa kad se razvuceeee...!
Onda sam skinuo novi Catalyst i Modder pa nakon modovanja i instalacije probao opet i nista (morao sam tako jer ATI ne dozvoljava instalaciju drajvera na moj HP laptop, navodi me na njihov sajt a tamo su drajveri jos prve revizije iz 2007-e, ovo je bilo jedino resenje da dodjem do novih drajvera), ako je do starije graficke koja je DX9 ili nekog softvera u vezi igrice ili Windows-a recite sta moze da se ucini, ako moze?
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno