Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

Koja je greota da ovi ljudi i ovaj engine propadne na ovakvu igru :(. Ne volim da pljujem, ali posle fenomenalnog united offeasive-a, CoD 2 je za mene ubio fps zanr, pa moram :). Ako me ista nervira u danasnjkim FPS-ovima, to je regenerative health sistem, koji je CoD 2 uveo na velika vrata i sad ga svi redom koriste. To + neogranicena zaliha spawnovanih protivnika, koja eliminise moje omiljeno oruzije (snajper) kao korisnu opciju. Ali je MW1 bio prokleto zabavna igra, doduse sa jednom manom - bilo me sramota kad sam je presao jer sam pogledao na sta sam protracio vreme. Kad bi se samo ovi momci spojili sa ukrajincima, i u ovom engine-u napravili S.T.A.L.K.E.R. 2, ili ARMA III... uh. Definitivno najbolji engine, za defitivno najbezvezniji FPS

ako nisi primetio do sada cod je josh od drugog dela totalno za multiplayer... singl je totalno sporedan... ali zato multi navlakusa totalna...

meni toliko upadljivo izlecu sva obavestenja o exp poenima i sta si sve postigao kojim potezom... hoce to moci da se iskljuci bar da bude manje upadljivo...

odgledao sam dosta snimaka danas i nesto gejmpleja pa sam se bas nalozio :) pogotovo sto sam jos i sinoc sa ortacima igrao 4vs4 mw 5 sati :D

Zanimljivo je da dan-danas jedina igra koju igram multi je United ofensive :D. Apsolutno neprevazidjeno!!!

Kakva glupost, preterase ga...par limenki energetskog napitka u paketu sa igrom.:d

call-of-duty-modern-warfare-2-20090930031258897.jpg

http://pc.ign.com/articles/103/1030201p1.html

hahahhahhaa lol lol e to vec je budalastina:bottle::laugh::laugh:

A tu je pored pića i lutrija "Should you purchase one, you'll have a chance to win all sorts of prizes....Those who buy the Sam's Club exclusive 6-pack will be given access to the Call of Duty: Modern Warfare 2 Combat Training Experience....":wall:

Ajmo,još malo pa nestalo....ko nabije taj dobije....:p

Poslednja izmena:
a ko vas tera da kupujete tako nesto :)

ako ima ljudi koji se loze neka ih, koga oni ugrozavaju, svako raspolaze svojim parama kako hoce i koliko hoce :d

Niko nas ne tera,nego se pitam onako na glas, hoće li deliti piće i izvlačiti lutriju i na mestima odakle se i mi sirotinja raja snabdevamo sa igrama, pa reko da "kupim"....ne zbog igre koliko bih da probam to magično piće.Ako nema onda im džaba igra,ne treba mi :d

P.S. A da ne ugrožavaju,boga mi ugrožavaju.Dokle god većina guta sve živo što joj se nudi,onda to polako odlazi u dekadenciju i propast :vomit: - a kvaliteta na žalost biva sve manje i manje.Što bi se neko trudio i razbijao glavu kako da napravi nešto dobro i kvalitetno kada može da proda sve i svašta, ne trudeći se, i bez kapi kreativnog znoja.
Tako je isto i sa muzikom i filmom. ***,izgleda da je naišao sumrak bogova :(

Poslednja izmena:
pa brate minli nisu oni crveni krst pa da paze da li covecanstvo ide u dekadenciju, sodomu i gomoru :p

sve dok imas opcije kul je ;)

Ja ne pričam o njima (njima je to posao), ja pričam o ljudima koji to gutaju kao neku cool priču i kvalitetnu zabavu.
A opcije srazmerno opadaju svakim danom kojim se prodaju sve veća i veća količina gluposti....

Crnjak.Jedva cekam COD : MW2 pastu za zube - Super cool toothpaste! They won't see your teeth in the bushes,while you ambush them with a sniper..

btw - vidite li vi ovo?

edit :

nvm.

Poslednja izmena:
PC ver. odlozhena za 24.11.2009. :D

Nije mnogo, samo ne znam sta im to znaci, al ajde...

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gesFOLZ65Kg&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gesFOLZ65Kg&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

ja tek sad igram prvi deo... mLogo lepo xD

Bas me zanima da li ce muzika iz ovog videa biti u igri. Prvo muzika iz transformersa a sad muzika iz C&C Generals. Koji Copy & Paste :smash:.

Ima li negde popust za one sto imaju COD4 ili neki povoljan/siguran pre order, vidim da je 60$?

Jeste da je CSS zakon u Multi ali ce se ovo morati probati:D
Po meni vec Igra godine:D

Moja verzija Infamy trejlera sa malo "dirljivijom" muzikom...:)

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/821fBqH0iKg&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/821fBqH0iKg&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Cini mi se da sam naleteo na neku beta verziju igrice na netu. Da li da skidam ili je lazna uzbuna? :mad:

Bila je već jednom jedna beta - pre nekih dva,tri meseca - od oko 7gb ničega.
Verovatno je i ova fake,a ti kako god hoćeš.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno