Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

Haha, dobro ne ljutite se odmah. Poznati su mi Hans Zimmer ziloti. Necu vise da vam ga "diram".

A sto se tice slicnosti izmedju kompozicija tu ti ja ne mogu pomoci ako ti sam ne cujes :). I sta biste vi izdvojili kao njegovo najbolje "delo"? Za svakog od ljudi koje sam gore pomenuo mogu da izdvojim apsolutno originalnu i samo njima svojstvenu kompoziciju. Sta to cini Zimmera specijalnim i razlicitim od milion gladnih kompozitora koji su mogli imati solidnu karijeru da on ne radi score za svaki drugi blockbuster?

Ovo je ko ono za Nikolsona i betmena :wall:

Zar si bas morao Wanted kao primer pored zivih Simpsonovih :S:

Poslednja izmena:
Haha...novi momenat- Hans Zimmer ziloti. Moracu da posetim neke filharmonijske forume da vidim kakve su to svadje tamo i oko cega:d Znaci, Zimmer-ovci protivu svih koje si nabrojao? Gde je tu Karpenter? :D

Muzika koja ide od pocetka trailera i koja se zavrsi kad pogode lika u nogu je iz Transformersa (kad scorponok ganja onaj tim u pustinji)... da li je to iz igre ili je neko pustao sa strane?

Muzika koja ide od pocetka trailera i koja se zavrsi kad pogode lika u nogu je iz Transformersa (kad scorponok ganja onaj tim u pustinji)... da li je to iz igre ili je neko pustao sa strane?

Jablonsky, Zimmer, sve je to ista bagra... Uh, sad sam stvarno ukakio covu, nexov omiljeni soundtrack je upravo, gde cuda, Transformers :d:p

Mojne da "nam" diras "Arrival to Earth". :d :p

Poslednja izmena:

Da, bas. Sve puske pucaju u jednu tacku. :wall: Izem ti konzole. Nije da nece biti zanimljiva u multiju, ali ce svaki novajlija moci da te bez po muke rafalom otkine sa 300 metara.

Pa bolje da postoji neko pravilo, sta treba da bude kao u CS-u sve na random.
Jedva cekam da izadje da se malo i ja igram.

Ne mora da bude tako drasticno, ali sto da ne. Oruzje koje ti se svidja ces poboljsati perkovima do odredjene mere. Neces ko nindza rafalisati na km udaljenog snajperistu npr.

Znam na sta mislis, ali ipak to je star ukusa, ja "randomicu" ne volem toliko da npr. riziko,yamb,remi.... ne mogu da smislim :d.
Ja sam quaker tako da volim da znam sta mogu da uradim a sta ne, rail u ruke i "One Click One Kill"

No Modern Warfare 2 Demo Planned
"Developer Infinity Ward currently has "no plans" on releasing any type of demo for players to try before they buy, saying the team will use the extra time spent adding final touches to the retail game."

valjda se to prevodi kao: samo vi prvo kupite igru, jer se bojimo da smo negde nešto zeznuli :-devil-:
http://pc.ign.com/articles/102/1028788p1.html

Poslednja izmena:
Pa onog lika iz Infinity-ja sta god da su pitali u onom video intervjuu, on se pravio sasav i nista nije odgovarao. Isto tako i za demo, developer radi "final touches", kao da je bitno to da se kaze, niti je engine pisan iz pocetka pa da se kaze da uklanjaju bagove i ostale skolske primere loseg beta testiranja...

No Modern Warfare 2 Demo Planned
"Developer Infinity Ward currently has "no plans" on releasing any type of demo for players to try before they buy, saying the team will use the extra time spent adding final touches to the retail game."

valjda se to prevodi kao: samo vi prvo kupite igru, jer se bojimo da smo negde nešto zeznuli :-devil-:
http://pc.ign.com/articles/102/1028788p1.html

Ala nas muce,najbolja igra ove godine imaju pravo da nam to rade:bottle:

Poslednja izmena:
^Ako je to najbolja igra 2009. godine, onda je ovo najgora godina u istoriji gaminga!!!! :p

Poslednja izmena:
Moze im se. Pravo monopolisticko ponasanje. Vec postoji ogroman broj kopija preorder i uprkos bezobrazno visokoj ceni. Nadao sam se da ce im se obiti o glavu, ali na zalost ima previse naivnih ljudi na ovome svetu :(

Ako im ovo uspe to ce i ostale kompanije primeniti sa svojim AAA naslovima!

Heheh, naravno da nece biti demo, jer bi to bilo pola igre:p Prethodni deo je taman trajao kao malo duzi ... demo :D

Ljudi kupuju zato što znaju da ih posle pređene igra čeka fenomenalni mp, a većina i kupuje zbog mp-a. Za to ipak ne treba žaliti pare ;)

Ljudi kupuju zato što znaju da ih posle pređene igra čeka fenomenalni mp, a većina i kupuje zbog mp-a. Za to ipak ne treba žaliti pare ;)

Izrabljivanje je i dalje neopravdano. Slozio bih se s tobom i presao preko svega: od same igre koja je tehnicki i po gameplay-u malo napredovala, pa do toga da nece imati demo, samo da ne izrabljuju toliko svoje kupce/fanove. Verovatno se vode onom americkom poslovicom: "Greota je ovce ne shishati".

Slazem se da ljudi kupuju ovo najvise zbog mp-a, ali ne volim kada osljare i zbrzaju single, pa to ti je...pogotovo sto je igra imala fantastican single nekada davno...:)

Vecina ovde prica da nece valjati, a svi ce je igrati kad izadje u to sam siguran, ja mislim da ce biti odlicna igra, cini mi se da je na nivou CoD 4 i jos bolja, kako to moze da ne valja ? A multiplejer je ekstra...

Ja je prvi neću igrati,u to možeš da se kladiš.
Nisam ni prethodni deo igrao,a 4. sam odigrao jednom a drugi put nisam ni prvu misiju mogao da završim....ne ide pa to ti je....

EDIT: A ne znam koji moj u opšte i polemišem o CoD-u....

Poslednja izmena:
Nadam se da ću s njom da zamenim COD2 online.

Re:

Ja ne znam sta je sa vama ljudi...Kukate kako nekoga deru zbog cene,a niko od nas ovde ne kupuje original igru,nego skida sa neta tako da mu je dzabe...Te cijene se nabijaju za evropske potrosace sa visokim standardima(ovce za sisanje kako ih vi zovete)...Nisu bas namjenjeni za ovu nasu sirotinju...

Poslednja izmena:
Ja ne znam sta je sa vama ljudi...Kukate kako nekoga deru zbog cene,a niko od nas ovde ne kupuje original igru,nego skida sa neta tako da mu je dzabe...Te cijene se nabijaju za evropske potrosace sa visokim standardima(ovce za sisanje kako ih vi zovete)...Nisu bas namjenjeni za ovu nasu sirotinju...

Slažem sa ovim iznad i stvarno neznam dokle više sa tim kukanjem skupo je ili šta već, jer ipak od nas svih što ovde polemišemo o ovoj igri možda 5-10% nabavi originalnu igru, a moguće i manje od toga.

A što se same igre tiče nadam se da će za nijansu biti bolja od COD4 jer COD5 sam počinjao da igram bar 10 puta i nijednom nisam uspeo sebe da nateram da odigram dalje od prve 2 misije. Jednostavno to nije to, igra nema onaj COD šmek tj. podseća me na COD3 koji sam svojevremeno pokušao da igram na PS2, a kao što svi znamo igra je bila totalni fail, ali naravno sve je stvar ukusa.

Poslednja izmena:
PA dobro, CoD3 i CoD5 se ni ne računaju kao pravi cod-ovi...

Ali je npr. interesantno što nekima smeta što npr. Activision maksimalno muze CoD, a sa druge strane istovremeno svi osluškuju kada će Valve konačno nešto da kaže u vezi HL3, ili barem HL2:E3. :smash:

Mozda zato sto Half Life ima dobru pricu ciji kraj SVI zele da saznaju :) (za razliku od CoDova).

ali pred svaki novi COD ista prica!

Te isprana fransiza, svima je dosta, nista novo, bla bla bla i.... kad izadje 90% istih prelazi igru sa uzivanjem.
COD i nije namenjen da ima story i poentu. Rokanje high quality, vikend zabava, sex za jednu noc.:d

Nazad
Vrh Dno