Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Poceli smo da dobijamo po jedan CoD svake godine, a na onom za sledecu radi stari dobri Infinity Ward. Ostaje da vidimo sta znaci ono "an all-new Call of Duty" I "utilizing our leapfrog studio strategy."?
Nema sta, lepa vest! :)

While presenting his vision for the 2009 calendar year, CEO Bobby Kotick confirmed "an all-new Call of Duty" will be released "utilizing our leapfrog studio strategy." The invocation of studio alternation implies that next year's Call of Duty will be developed by Infinity Ward, since Treyarch is working on the 2008 installment in the series, Call of Duty: World at War. Though requests for confirmation of Infinity Ward's involvement had not been returned as of press time, the studio confirmed it was at work on a new project for Activision earlier this month.

Poslednja izmena:
Postaju malo dosadni...Osim ako COD 5 ne bude imao preverznu pricu proci ce OK,kao naslednik hita,ali ako i COD 6 bude prosao isto osrednje kod publike,serijal pada u vodu...

Jedini ko ovde može da omane je Trayarch. Infinity ward će biti pun pogodak kao i uvek. Mislim da je to svima jasno.

CoD6 - opet WW2, CoD4 engine, opet ruska kampanja sa osvajanjem Berlina, akcenat u multiju na šibanje vozilima...:(

Znači CoD5 treba preskočiti i čekati CoD6.

ovo ce (kao i CoD 5) da bude jedan veeeliki fail... procice kao trojka... nishta, chekam sedmicu a dotad pikam chetvorku :D

Odlicna vijest. Posebno ako se vrate u ww2. Novi engine, Infinity ward i ww2, mmm, nema fule.
Malo ovo sa makljazom vozila mi se ne svidja, jer najjcesce za*ebu stvar sa tim.

Postaju malo dosadni...Osim ako COD 5 ne bude imao preverznu pricu proci ce OK,kao naslednik hita,ali ako i COD 6 bude prosao isto osrednje kod publike,serijal pada u vodu...

A koji je deo prosao osrednje kod publike...cod4?

Nijedan COD koji je izasao za PC nije bio fail. Kad ljudi koji prave CoD skontaju da su pucacke igre za PC a ne za konzole nece ni imati fail.

Eto..a ja taman mislio da sam pogresno citao na netu da je cod4 nedeljama bila najprodavanija igra i da nisam video da je kude mnogo...eli eto...uvek se nadje neko :)

Infinity Ward + KAR98 + M1Garand = HIT

Ovo jednostavno ne može da omane.

Dokle vise taj Drugi svetski rat? Niko vise ne pravi bilo kakav zanr igara u realnom vremenu.

a otkud vam ideja da ce biti ww2?

Ono što većina ovde izgleda ne kapira je to da postoje dva potpuno nezavisna razvojna tima. Još crnje je kada neko kaže: "jedva čekam da Activision napravi novi call of duty x". Ljudi čitajte malo šta se piše. Ako već neko toliko voli cod serijal neka se barem malo informiše pre nego što napiše ovakvu glupost.

Evo da nacrtam ako treba

Call of duty 1 - Infinity ward (originalni tvorac serijala) - Drugi svetski rat
Call of duty 2 - Infinity ward - Drugi svetski rat
Call of duty 3 - Razvio Tray Arch koji nema nikakve veze sa Infinity Wardom. Igra je bila dostupna samo za konzole. Ko je igrao, zna da je igra ******.
Call of duty 4 - Infinity ward - Modern warfare i hvala bogu nema više drugog svetskog rata. I nadam se da će tako ostati.
Call of duty 5 - Opet šabanski Tray Arch i opet smarački drugi svetski rat. Mislim da Tray Arch postoji samo zato da se izmuze novac od manjine ljudi koji se još uvek loži na WW2.
Call of duty 6 - Infinity ward - Najverovatnije neki futuristički FPS.

ma dosta mi je vishe drugog sv rata... preko glave, na istoriju nisam ishao sad kad smo uchili od 2 sv ratu :d

Znam ima da bude Call of Duty Full episodes of OTPISANI
Meni bi to bilo kul da igram kao Tihi i da imam shmajser i da sam onako uvek shmeker u svakoj situaciji

Malo mi je to chudno da tako brzo izbacuju COD 6 odmah posle COD 5 ali dobro ne bunim se :d

Posle četvorke ide šestica. Ako ti ovo nije jasno, vrati se na moj prethodni post i pažljivo pročitaj šta tamo piše pre nego što opet odvališ još neku glupost.

Nekima izgleda ne vredi ni crtati :wall:

Imam neki osecjaj da cje shestica biti teshko ******. Kladim se da cje biti kao BF:2142. Bilo bi lepo kada bi se radnja odvijala u sadashnosti ili josh bolje u WWII (*** COD = WWII, neka promene ime igre, pa onda neka menjaju koncept). ***, umetnost je koknuti shvabu sa daljune iz M1 Garand-a.

vidim da na facebook-u treba osnovati fan grupu za M1 Garand u WWII shooter-ima :) meni je ona odlicna u recimo MoH:AA :)

Nazad
Vrh Dno