Šta je novo?

CnQ ala Right Mark

Stvorenje

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2004
Poena
649
Da li je neko ko ima A64 probao ovaj RM Clock Utility koji bi trebalo da omogući da mašina radi kao kod CnQ?

Link ka RM sajtu >>> KLIK

Poslednja izmena:
To sam ja vec pre nedelju dana postovao na forumu. Programcic je ok. ali nece da radi na svakoj ploci i na overklokovanim masinama. Moze voltaza da se podesi da i nju menja. Takodje, problem moze da se javi sa performansama u igrama ...

Koristim ga ja i kod mene radi bez greske (bez obzira na overklokovanu masinu). Uglavnom, preko njega i koristim CnQ, ne oslanjam se na win, iako imam instalirane drivere. Jedina mana programa je sto ne moze da zapamti setovanja, nego svaki put iz pocetka, ali nije problem, namesti se sve za 2 sec.

Imam i ja jedno pitanje oko ovog programčića: da li on pouzdano pokazuje da li je CPU otključan ili ne? Dakle, da li će da "zasivi" polja koja se tiču FSB-a i multiplikatora ako je procesor zaključan ili ne?

Ako Right Mark to ne može pouzdano da utvrdi, molim vas napišite neki program koji to može?

:wave:

EDIT: Ovo mi treba zbog nekih starijih mašina da utvrdim da li su otključane ili ne, smaranje mi je da 10 računara reboot-ujem svaki put.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno