Šta je novo?

CMR4 i Formula Force GP problem

• Začetnik teme Začetnik teme loco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

loco

Čuven
Učlanjen(a)
26.02.2003
Poena
619
Resetuje mi se komp pri igranju Collina 4-ke sa Logitech Formula Force GP volanom. Bez njega nije bilo problema. Instalirao sam drivere koji su dosli uz volan, u ostalim igrama sa njim nema problema.

Nisi probao nove drajvere sa logitech sajta ?

Meni je cmr4 zezao sa momo volanom na asusovoj ploci!a7v266c nakon sto sam je zamenio sa abitom nf7-s sve radi ok!

driver je napisao(la):
Nisi probao nove drajvere sa logitech sajta ?
Skinuo sam ih, ali nisam jos probao.
P.S. Ni skrinsejver nece da mi se startuje otkako sam instalirao softver za volan (os: winXP sp2)

ako volan ima, a u tvom postu vidim da ima, Force feedback i napaja se preko USB-a treba mu 500ma struje! USB ti isporucuje verovatno 350ma, pa ti treba jos jedna novcana investicija za kupovinu PCI USB hub-a 🙂 imao sam takvih problema pa sam jedino tako resio 🙂
pogledaj koliko ti struje isporucuje USB za dati uredjaj:
desni klik na My Computer>properties>hardware>device manager>stisni plusic pored opcije Universal Serial Bus Controlers i zatim desni klik na USB Root Hub>properties i na jednom USB-u ce ti biti i volan i pisace koliko ima struje

ToxiC je napisao(la):
ako volan ima, a u tvom postu vidim da ima, Force feedback i napaja se preko USB-a treba mu 500ma struje! USB ti isporucuje verovatno 350ma, pa ti treba jos jedna novcana investicija za kupovinu PCI USB hub-a 🙂 imao sam takvih problema pa sam jedino tako resio 🙂
pogledaj koliko ti struje isporucuje USB za dati uredjaj:
desni klik na My Computer>properties>hardware>device manager>stisni plusic pored opcije Universal Serial Bus Controlers i zatim desni klik na USB Root Hub>properties i na jednom USB-u ce ti biti i volan i pisace koliko ima struje
Volan ima svoje napajanje.

pardon, ipak je Logitech logitech, nije kao Genius 🙂

Nazad
Vrh Dno