Šta je novo?

CMR3 nece u championship mode

columbia

Čuven
Učlanjen(a)
21.04.2003
Poena
604
Ima li neko ovaj problem ? Danas sam nabavio CMR3 na 3 CD-a i kada hocu da igram sampionat pri loadingu komp zablokira. Igrica nema crack file!?:-x

Normalno je da nema crack file, izgleda da je .exe vec "fixed"...

I sve radi normalno...pokusaj da menjas nesto u opcijama, ili reinstaliraj...wild guess: da li imas slobodnih 500MB na particiji gde ti je instaliran ? ( pise u readme file-u da treba...)

Nece pa nece !

:boom: Verovatno je neispravna kopija a? :boom:

Uraaa !!!

:happy: Provalio sam u cemu je problem . Treba ukljuciti V-sync za graficku . type;

Procitajte prvu screen koji igra izbacuje. Tako kaze da nemaju nikakvu zashtitu exe fajla, da se igra u pocetku moze normalno igrati, ali da su upotrebili FADE tehnologiju, tako da igra posle vremena bude sve neigrivija....

Jox, video sam to, ali mi mnogo smrdi na neko lozenje :)

Ma ljudi, ko sumnja nesto pravac gamecopyworld i nek' skine crack...

gde ukljucujes vsync, ja trazio u options ali nisam mogao da nadjem tu opciju?

LUC1FER je napisao(la):
gde ukljucujes vsync, ja trazio u options ali nisam mogao da nadjem tu opciju?
Ma vsync u properties graficke karte... :p

Inace, to je neki "lokalni" problem kod coveka - meni je vsync uvek iskljucen i sve radi, pa i CMR3...

Bogami nije lokalna stvar !!! Meni se desila identicna stvar. Nforce 2 (Abit NF7), Atlon XXXXplus, Ziluro Ti4200 sa detonatorima 44.03, 512 mb rama...Sreca da sam se setio da je ovde to neko pominjao pa dosao i video koje je resenje problema...

Treba ubaciti 3. disk u cd drive i tek onda moze da se igra championship.

LUC1FER je napisao(la):
Treba ubaciti 3. disk u cd drive i tek onda moze da se igra championship.
:p Boze svasta ! Ja mora da imam neku verziju sa Marsa... :D meni sve radi, bez vsinc-a, bez bilo kakvog diska, bez...

drapin je napisao(la):
...
:p Boze svasta ! Ja mora da imam neku verziju sa Marsa... :D meni sve radi, bez vsinc-a, bez bilo kakvog diska, bez...

Meni fino ulazi u bilo sta bez ikakvih diskova, ali Vsync sam morao da ukljucim. Nisam verovao, ali proradilo je !

i meni radi sve bez diskova i bez ikakvih problema... osim ako me niste sad nesto izbaksuzirali pa kad dodjem kuci sa posla, ono imam sta da vidim... :)

Meni isto sve radi bez vsynca i diskova :)

Informacija za vlasnike MX440, kojima igra pukne kad dodje vreme za start trke.
Igru treba pokrenuti u komandnoj liniji sa parametrom STATICBUFFERS.
... ovo je iz zvanicnog readme.txt (ili tako neshto) fajla koji se nalazi na 1. disku, ali pretpostavljam da nece svi procitati doticni fajl...

Nisam znao da se Colin3 vec igra na PC-u......
Da li je neko voljan da nareze? Placam naravno.
0641177604 Igor

Zahvaljujem se Vuku na narezanim diskovima.
pitanje za sve vlasnike doticne igre. Kada startujem igru dobijem uvodni ekran sa informacijama o firmi, igrici i sl. i kada treba da predje na intro ili sta vec mene igra vraca u windows. I tako stalno. Kada dodam STATICBUFFERS pri startovanju , pojavi se i intro ali opet vracanje u windows......
resenje?

Vec je neko ima isti problem...resenje br.1 je da valjda istaliras najnoviji Windows Media ili tako nesto jer Windows ne moze da reprodukuje taj video i izbaci...resenje br.2 je da otvoris desnim klikom shortcut, pa properties i u polje target na kraju dodas NOVIDEOS NOSOUND. Tako ces zaobici reprodukovanje tog intro videa...mada neces imati muziku u menijima, sto i nije bas bitno.

Nije ti Vuk narezao diskove, vec Luka :D

drapin je napisao(la):
Vec je neko ima isti problem...resenje br.1 je da valjda istaliras najnoviji Windows Media ili tako nesto jer Windows ne moze da reprodukuje taj video i izbaci...resenje br.2 je da otvoris desnim klikom shortcut, pa properties i u polje target na kraju dodas NOVIDEOS NOSOUND. Tako ces zaobici reprodukovanje tog intro videa...mada neces imati muziku u menijima, sto i nije bas bitno.

Ma ja introe mogu da pustim bez problema..... znaci imam najnoviji winmedia

Meni Championship proradio kada sam ukljucio vsync
w2k+sp3
media player 7.1
cely 1.2
Ga 6oxt-a
r9000pro his

Instalirao sam i novi Mediaplayer 9 i sve zivo sto sam nasao. Igricu mogu da pokrenem ali sa ukljucenim stavkama novideos i nosound. Nesto me ozbiljno zeza. Neki put i krene zvuk u meniju i izbaci me u win. ???
Ceo sistem radi kako treba.

Ovom prilikom se zahvaljujem Luki.

Nazad
Vrh Dno