Šta je novo?

CMR 0.4 dal' ste primetili?

rotkod

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2003
Poena
710
Uvek me mučilo zašto su tablice na kolima ispisane "naopako" (kao kad gledaš u ogledalo), kad ono i komplet staze. Na n(e)VIDI je pogrešno, a na ATi ispravno. Evo vam slika! Dal' je tako i kod vas?

Poslednja izmena:
Možda je bag...
A kad malo razmislim, možda ako projuriš pored nekog ko ide u suprotnom smeru, da ti lepo vidi tablice u retrovizoru pa da te prijavi panduraciji :d
E sad, zašto je i "Micubiši" okrenuto, to znaju samo likovi koji su crtali teksture :)

Znam, zapravo je nebitno, nego su i staze kontra od onih pravih. Na fokusu piše na krovu "drof" umesto ford, s tim da su i slovo d,r,o i f okrenuti...
Ma nebitno... :bottle:

...okavo ejin enem doK, pardon... Kod mene nije ovako sa ATI RadeOnom, a i na nVidia kartici kod drugara isto, sve je u redu... Da nemaš neku "mirror" verziju? :D

Bila je fora u trecem delu ako se dobro secam, kad otkljucas cheatove, imas opciju MIRROR tracks ili sl. a u stvari, bukvalno preokrene sve, kao da gledas u ogledalu. Da ti nije ukljuceno to u cheatovima? Ovo nema veze sa grafickom...

ti4400 nemam tih problema....53.03 drajveri

Samo je Falcon upravu to ti se desava kad ukucas kodove pa i ukljucis mirror opciju

Bila je fora u trecem delu ako se dobro secam, kad otkljucas cheatove, imas opciju MIRROR tracks ili sl. a u stvari, bukvalno preokrene sve, kao da gledas u ogledalu. Da ti nije ukljuceno to u cheatovima? Ovo nema veze sa grafickom...

Kakav sam ja VO!
Hvala!
U brzini pa ne čitam... :bottle:

^haha
by the way mnogo ti mocni detalji u igri :)

Pa šta im fali? Nemam bog zna kakvu kartu (nije 6800 ili X800), al' nije loša! Asusova 9950TD.
Slika je solidna, mislim nije loša... :bottle:

Poslednja izmena:
I kod mene je sve izokrenuto,nikakve cheatove nisam koristio,a imam 9800pro

Mozda vam je graficka kontra ubodena ? :banana:

Ili monitor gledate sa kontra(zadnje)strane? :d

Poslednja izmena:
Просто дивни коментари! Него јестел' вас двојица "малко" полуписмени, па не умете срочити просро-проширену реченицу?
Не разумем! Чему тако глупи коментари?

E svaka cast. DA li ste se pitali zasto na kolima hitne pomoci pise " ecnalumbA " ? Zato sto ce vozac u kolima ispred hitne pomoci da tu rec procita onako kako treba, pa ce shvatiti da treba da im se skloni.Ako bi na kolima pisalo onako kako se cita, slika bi bila naopako, proslo bi , verovatno, vise vremena da shvati ko se nalazi iza njega, zar ne. Ma to su ovi na Zapadu izmislili.

milanbb je napisao(la):
Mozda vam je graficka kontra ubodena ? :banana:

Haha ;) ista stvar se desava i kod mene (GF4ti4200, 44.03).

Постоји ли неки печ за мрежно играње? Играо сам са неком екипицом у играоници, али ме нервира то што се оштећења нису преносила на наредне етапе, и то што је ауто увек био подешен за сваку стазу по неком дефолту, који је као идеалан?

rotkod je napisao(la):
Просто дивни коментари! Него јестел' вас двојица "малко" полуписмени, па не умете срочити просро-проширену реченицу?
Не разумем! Чему тако глупи коментари?

Nije nama jasno cemu tako glupo pitanje u startu ? Ako ti je CMR reper za ocenjivanje da li je ta tvoja NV karta losija od ATI-ja onda ne znam sta da ti kazem. Lepo su ti ljudi napisali sva moguca resenja tog problema i koliko vidim ti nisi probao ni jedno. Vec se drzis 'ja imam 9950 i ne radi mi',... probaj druge drajvere, skini riva tuner ili neki drugi utility ako ga koristis, i uradi NESTO pre nego sto pocnes da kukas...

Kao sto mozes da vidis problem je skroz 'nepredvidljiv' Kudtihaex i ja imamo skoro identicne graficke i kod njega postoji problem a kod mene ne. Stim sto on koristi starije drajvere... probaj nesto da promenis u tvom setapu pa vidi sta se desava...

I leba ti,... kada krenes da nekom drzis lekciju kao meni i Leu pokusaj da to uradis bez kardinalnih gresaka u kucanju.

HNF ;)

Poslednja izmena:
Nije mi jasno kako niste mogli da skapirate kako da resite taj problem, kad vam je resenje pred nosom!

a) ako su ukljuceni cheatovi i slika vam je u mirror-u - ISKLJUCITE CHEATOVE

b) ako vam nisu ukljuceni cheatovi a slika je u mirror-u - UKLJUCITE CHEATOVE

Mislim stvarno... :mad:

Poslednja izmena:
milanbb je napisao(la):
Nije nama jasno cemu tako glupo pitanje u startu ? Ako ti je CMR reper za ocenjivanje da li je ta tvoja NV karta losija od ATI-ja onda ne znam sta da ti kazem. Lepo su ti ljudi napisali sva moguca resenja tog problema i koliko vidim ti nisi probao ni jedno. Vec se drzis 'ja imam 9950 i ne radi mi',... probaj druge drajvere, skini riva tuner ili neki drugi utility ako ga koristis, i uradi NESTO pre nego sto pocnes da kukas...

Kao sto mozes da vidis problem je skroz 'nepredvidljiv' Kudtihaex i ja imamo skoro identicne graficke i kod njega postoji problem a kod mene ne. Stim sto on koristi starije drajvere... probaj nesto da promenis u tvom setapu pa vidi sta se desava...

I leba ti,... kada krenes da nekom drzis lekciju kao meni i Leu pokusaj da to uradis bez kardinalnih gresaka u kucanju.

HNF ;)

Kao i obično počeo si da fantaziraš. Nigde nisam naveo da je ATi bolji od nVIDIA-e. CMR0.4 mi nije reper za ocenjivanje... Priznao sam glupu grešku (vidi pod br.8) koju sam jednostavno preleteo očima prilikom ukucavanja kodova... prebacih' na off u opciji "mirror" i sve radi savršeno...
Ne kukam već prosto pitam. Driver mi je tada bio (što je potpuno ne bitno) 61.67, a sad je 61.77.
Opet ponavljam... ne držim lekciju... prosto su me nervirale vaše sprdanje sa mojom glupom greškom koju priznah'...
De navedi mi te greške... "prosro" nije greška... misliš trebalo je pisati "prosto"?
Potpuno ne bitno, de da dalje ne razvodnjavamo, glupo je...
Radije mi reci jestel' probali DooM3.
Kod mene radi na "Ultra-high", sve na "Yes" i na 4X... preko toga secka prilikom pucnjave... nisam gledao koliko frejmova... sasvim solidno izgleda!
2.4GHz"C",P4C800DL,4X256King.DDR400,V9950TD ništa klokano.
Jestel' probali?

Bas je bilo zabavno!

Био бих захвалан ако неко зна одговор на питање које сам горе поставио!
Хвала!

Nazad
Vrh Dno