milanbb je napisao(la):Mozda vam je graficka kontra ubodena ? :banana:
rotkod je napisao(la):Просто дивни коментари! Него јестел' вас двојица "малко" полуписмени, па не умете срочити просро-проширену реченицу?
Не разумем! Чему тако глупи коментари?
milanbb je napisao(la):Nije nama jasno cemu tako glupo pitanje u startu ? Ako ti je CMR reper za ocenjivanje da li je ta tvoja NV karta losija od ATI-ja onda ne znam sta da ti kazem. Lepo su ti ljudi napisali sva moguca resenja tog problema i koliko vidim ti nisi probao ni jedno. Vec se drzis 'ja imam 9950 i ne radi mi',... probaj druge drajvere, skini riva tuner ili neki drugi utility ako ga koristis, i uradi NESTO pre nego sto pocnes da kukas...
Kao sto mozes da vidis problem je skroz 'nepredvidljiv' Kudtihaex i ja imamo skoro identicne graficke i kod njega postoji problem a kod mene ne. Stim sto on koristi starije drajvere... probaj nesto da promenis u tvom setapu pa vidi sta se desava...
I leba ti,... kada krenes da nekom drzis lekciju kao meni i Leu pokusaj da to uradis bez kardinalnih gresaka u kucanju.
HNF![]()
Ser Goxy je napisao(la):mislim sta??
Falcon je napisao(la):Mislim, resenje je ocigledno, ali ne za sve izgleda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari