Šta je novo?

CMI8738+5.1 zvucnici pitanje?

perone

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2003
Poena
601
Ta zvucna mi je integrisana ali podrzava 5.1 zvuk.Problem je u tome sto ima samo 3 konektora.Dakle,kako povezati te zvucnike?
p.s. zvucnike treba da uzmem ovih dana ali ako mi treba jos nesto specijalno za konektovanje,svaki savet bi mi dobrodosao...:wave;

Prvi konektor je za prednja dva satelita. Drugi, za straznja dva, a treci za subwoofer i centralni satelit. Ukoliko si dobio uputstvo uz plocu, trebalo bi da je tamo sve pojasnjeno.

:D

odes u C-Media Mixer(ako si ga dobio uz plocu, a trebalo bi da jesi:pCI audio aplications iz Starta...), potom izaberes Advanced i pod speakers imas lepo prikazano kako se koriste dzekovi u zavisnosti od broja zvucnika. Ti samo treba da markiras svoj slucaj...
Jedini problemcic je sto onda gubis LINE IN i MIC...

I ja imam isto pitanje...
U uputstvo nije nista pojasnjeno.Posto sam neuk za audio opremu a vidjao sam kako se zvucnici kace za live 5.1 kako ja da spojim te kablice za straznja dva u jedan ili woofer+centralni u jedan...dakle treba mi li jos nesto dodatno?

Trebaju ti drajveri

Skini najnovije drajvere sa c-media sajta, zatim ubodi izlaze za
zvucnike kao sto je gore navedeno, i prilikom instalacije drajvera
dobices opciju za 2, 4.1 ili 5.1 izlaze. Ako treba skeniraću ti sliku
iz uputsvta za mb, ali sigurno si ga i ti dobio!

Gvozden je napisao(la):
odes u C-Media Mixer(ako si ga dobio uz plocu, a trebalo bi da jesi:pCI audio aplications iz Starta...), potom izaberes Advanced i pod speakers imas lepo prikazano kako se koriste dzekovi u zavisnosti od broja zvucnika. Ti samo treba da markiras svoj slucaj...
Jedini problemcic je sto onda gubis LINE IN i MIC...

Ne gubi se Mic...

Nazad
Vrh Dno