okmijun
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.09.2004
- Poena
- 755
Moja oprema
- CPU & Cooler
- i7-7940x
- Matična ploča
- Asus x299 ROG
- RAM
- 128GB DDR4
- GPU
- Titan X Pascal 12GB
Ovako, danas sam skinuo neko ******, ocekujuci da je "ono" sto sam i mislio da jeste, bilo mi je otpocetka sumnjivo, al reko aj da probam, ne moze da skodi....od tad
-ugradio mi se neki "180search...." kome ne mogu nista
-100% load CPU po startu odma', pravi ga "cmd.exe" koga mogu da ubijem
E sad, najveci problem je sto je na kompu 'de se to desilo
ukljucen antivirus sa realtimom scanom, koji ne mogu da iskljucim (ne znam sifru za to), tako da me u isto vreme
napada i taj CPU load 100%, i neprestano sceniranje antivirusa (stalno ga prijavljuje, non-stop od starta)
....i naravno klasika, kad se prikljucim na net, "ugasicu ti PC za jedan minut, zbog toga i toga..."
Malo sturo i nejasno objasnjeno, ali ako je neko imao slicne gadove neka se javi da vidim kako ih je poubijao
(probao sam sa boot CD McAfee i nije nista pametno uradio)
-ugradio mi se neki "180search...." kome ne mogu nista
-100% load CPU po startu odma', pravi ga "cmd.exe" koga mogu da ubijem
E sad, najveci problem je sto je na kompu 'de se to desilo
ukljucen antivirus sa realtimom scanom, koji ne mogu da iskljucim (ne znam sifru za to), tako da me u isto vreme
napada i taj CPU load 100%, i neprestano sceniranje antivirusa (stalno ga prijavljuje, non-stop od starta)
....i naravno klasika, kad se prikljucim na net, "ugasicu ti PC za jedan minut, zbog toga i toga..."
Malo sturo i nejasno objasnjeno, ali ako je neko imao slicne gadove neka se javi da vidim kako ih je poubijao
(probao sam sa boot CD McAfee i nije nista pametno uradio)