Šta je novo?

CM4-savrsenstvo

Miroslav je napisao(la):
u manager-u 3 svaki tim je imao po tri zvezde, znaci, po kompjuteru, tri najbolja igraca u timu

Moz' bit'. Samo tri igraca imaju zvezdice.

Jeli se i vama cini da je CM4 laksi od CM3,mislim ja sam sa zvezdom dva puta zaredom uzeo titulu,a u ligi sampiona dosao do osmine finala

Pitanje: Koja je procedura pri instaliranju novog patch-a( drugog). Naime instaliran je prvi + odgovarajuci exe file, ali drug kaze da nikako ne moze da stavi drugi patch... moze li neko da pomogne

manchester je napisao(la):
Jeli se i vama cini da je CM4 laksi od CM3,mislim ja sam sa zvezdom dva puta zaredom uzeo titulu,a u ligi sampiona dosao do osmine finala

Laksi je kada se igra sa manjim ligama.
Ja sam sa Partizanom osvojio Ligu sampiona u trecoj sezoni.

iNCUBUs je napisao(la):
...

Laksi je kada se igra sa manjim ligama.
Ja sam sa Partizanom osvojio Ligu sampiona u trecoj sezoni.
Moguce,posto od samog pocetka igram sa zvezdom...

olfrud je napisao(la):
Pitanje: Koja je procedura pri instaliranju novog patch-a( drugog). Naime instaliran je prvi + odgovarajuci exe file, ali drug kaze da nikako ne moze da stavi drugi patch... moze li neko da pomogne
Ma bre koji ce ti djavo,mislim ne ispravlja neke vazne stvari... :(

Epa ovo me je stvarn0o iznerviralo,zavrsim prvu sezonu sa zvezdom,a ono medju nagradama nema nagrade za najboljeg mladog igraca,kao ni za uopste najboljeg igraca,nagradu za najboljeg managera dobio je manager Mogrena(napomenucu da je mogren ispao iz lige),a mene iako sam sa zvezdom bio ubedjivo prvi nema ni na drugom,ni na trecem mestu,sledece sezone isto,ponovo nema nagrada za najboljeg fudbalera i mladog fudbalera,a ponovo me nema medju najboljim menagerima,najbolji je manager partizana,koji je sezonu zavrsio na 6 mestu,a novi im je manager u klub dosao nekih 5-6 kola pre kraja...I jos nesto,kada idem da pogledam nagrade, za ovogodisnje nagrade pise da su proslogodisnje a za prosljogodisnje da su ovogodisnje... desava li se to i vama?!?! :x :evil:

E manchesteru jesi li uspeo da dovedes neke mocne klince iz inostranstva, jel imaju zelju da dodju?

olfrud je napisao(la):
S obzirom da je svaki patch update na 4.0.1 verziju onda je logicno da instaliras igru sa CD-a, 4.0.1 verziju, i onda da pokrenes 4.0.4 patch i tada bi trebalo da radi, ja sam probao da instaliram 4.0.3 patch na krekovanu 4.0.1 verziju i nisam uspeo, zato ne smes ni da krekujes 4.0.1 verziju pre instaliranja patch-a. Inace sve promene su kozmeticke prirode, greske u bazi itd, ali ne i poboljsanje igrivosti i prikaza, sto je najveca mana igre.

Amon_Ra je napisao(la):
E manchesteru jesi li uspeo da dovedes neke mocne klince iz inostranstva, jel imaju zelju da dodju?
Jesam ,al da su mocni pa bas i nisu,mislim vodim Zvezdu,a malo ko iz inostranstva hoce da dodje,One koje sam uspeo da dovedem su Nelio(free transfer),Diego Santa Cruz(Sport Colombia),Rodrigeo Taddei(Palmeiras),to je sto se stranaca tice,a doveo sam iz inostranstva i naseg Nenada Lalatovica(Shakhtar),sta da ti kazem ako vodis neki nas kub -mrka kapa,pak znam dosta dobrih mladih i perspektivnih igraca koj bi predpostavljam dosli u neki jaci evropski klub-Dawson (N'forest),Phillipe Mexes .Deco(Porto).Freddy Adu ,Kleberson,Aghahowa,Rafael Marquez (Monaco)...

Moje iskustvo je isto po pitanju nagrada, ali me to ne tangira mnogo, barem su moji fudbaleri bili par puta Footballer of the year u Evropi pa i svetu :)

Sto se tice dovodjenja fudbalera, mislim da Afrikanca sa free transfera mozes lako da dovedes u YU, pa makar to bio i Kanu ili El-Hadji Diouf :)

Sta me jos interesuje-ona tabela za najbolje managere sto je bila u CM3,de je ako je uopste i ima...

...

Moguce,posto od samog pocetka igram sa zvezdom...

Ljudi, mnogo ste se primili na našu ligu. Dosadna je u igri isto koliko i u stvarnosti. Za malo da zamrzim CM4 i to samo zbog utršenog vremena igrajući našu ligu. Engleske divizije su, ipak, zakon.

iNCUBUs je napisao(la):
...

i Preston je bio prvi sampion Engleske, pa gde je sada?
Nottm Forest je bio dvostruki prvak Evrope i gde je on sada?

Rec je o sadasnjosti a ne dalekoj proslosti :)

Sve mi diraj, ali Preston nemoj :x :D ! U naredne tri sezone, budi siguran, gledaćeš PNE u Premier ligi!!!!

Sta me jos interesuje-ona tabela za najbolje managere sto je bila u CM3,de je ako je uopste i ima...
ides na player/staff searc, pa staff search, idi u filter, stavi samo manager za position, i apply.

dobijes spisak svih raspolozivih managera u igri.

kod mene najboji Alex ferguson suberb pored 5 NASIH trenera, neki andjelkovic i tako dalje... komedija... a nikada nisu vodili neki klub... smesno

Meni se posle 5 sezona sa L'pool-om nije nishta slichno desilo.Prvih 5 trenera ima very good reputaciju....

Patch koji ubrzava pracenje meceva ,kopirajte fajl u Eidos Interactive\CM4\data\match events http://www.cm-serbia.net/events.zip[/url]

Mozete li da mi kazete kako mogu da ubacim sliku u ovaj topic...skinuo sam 2 screenshota iz igre pa bih vam pokazao sta mi se desilo...

moras da attachujes taj fajl kada pises poruku... klik na post reply

Miroslav je napisao(la):
moras da attachujes taj fajl kada pises poruku... klik na post reply
Tako sam i pokusao al nece,ocigledno je slika teza nego sto je dozvoljeno...

snimi sliku u jpeg, kvalitet 30, dovoljno da se vidi a malo da stane ovde.

OK evo

Aaaaaa,slika je teska 101kb,a dozvoljeno 100 :-x :twisted: ,ali dobro malo cu da is secnem,pa onda da stavim...

ovo je tabela

A ovo vest koja je potom usledila...

Ne znam kako po vama, al posle dosta dugog igranja, cini mi se da igra nema onaj stari smek koji je ranije imala.

takodje. ja sam odigrao 3 sezone sa mancesterom, i nije to to...

Vrh Dno