Šta je novo?

CM4-savrsenstvo

Zna li neko gde se mogu skinuti dobri skinovi za CM

Igraci za dzabe

Ovo jos nisam probao...

Buy any player for free
1) Firstly, you have to get his club to accept your bid.
2) To achieve this, either make a very high bid (many times his market value) that the club cannot reject ; alternatively, you could make an enquiry and accept the club's demands in return.
3) When his club allows you to negotiate his contract, click to offer him a contract.
4) While in the contract screen, click news on the left toolbar option (Do not click the back arrow). Click on that player's name and withdraw your bid.
5) Re-bid for free or whatever amount you wish.
6) Click the back arrow on the left toolbar this time back to the screen where you are discussing his contract details.
7) Offer him a reasonable contract.
8) When he accepts your contract, he joins your club on a free transfer (or any amount that you re-bid for).

Increase your wage structure without the approval of your board.
This trick allows you to offer a much higher pay for a particular staff without requesting from your board.
For instance, to comply with a scout/coach's request which is higher than your board's maximum wage structure for scout/coach position.

Gavri je napisao(la):
neznam ljudi da li vi to radite ali ja uopste ne ponavlja igranje utakmice ako izgubim i nikad ih nisam i necu jer je to pomeni glupo ionda svako moze da osvoji titulu.na proslom menadzeru sam vodio zvezdu usao u ligu sampiona razbio lacio ko kuce 4-0 i usao u drugi krug u kome sam naravno puko.u prvenstvu naravno nije mi bili ravnog.i moguce je dovesti odlicne zvezde ako vas usere.ja sam tako rivalda doveo na free transfer nakon zavrsetka sezone rivaldu niko ne nudi ugovor iz barse.

Ok...pa i nije bas tako za dovodjenje igraca...recimo u proslom menadzeru, otarasis se Pjanovica i ladno dovedes viduku za 10 miliona eur ako si siroke ruke. A onda Guilermo Baross Schelotto....NIKAD bolji igrac za Zvezdu. Doveo sam ga za oko 3 miliona euro a preprodao ga za 18. Covek igra u boki juniors, pusi klupu i oce da dodje....stavis ga da igra kao krilo i bombona. A Mido i van der meyde, van der gun su posebna prica.

Kome treba dobar dc, eto ga Tieme Klompe. Dobar igrac, i sto je najvaznije nije rupa.
Preporucujem i Dionisisa Chiotisa iz AEKA- najbolji golman u cm 0102 posle jedno 2 sezone. A dovedete ga za oko 1.5-3 miliona.

A za Manchestera:

Ma pusti ti to, lako je igrati kad imas brdo igraca. Koliko god bila velika ocekivanja uprave. Kazem ti, uzmi nesto tipa millwall, everton, st johnstone, hull, Forest Green(pogotovu) pa da vidis sta je muka. Nemas nikakve igrace, golman te p[rodaje za sitne pare...video sam na netu da se tip klanja toniju Warneru ioz Millwalla

To je ubedljivo najgori golman prima golove nikad gore, i ako se ne nadje zamena, preti vam opasnost da ne odete u premijer ligu...

i tako...

Gavri je napisao(la):
neznam ljudi da li vi to radite ali ja uopste ne ponavlja igranje utakmice ako izgubim i nikad ih nisam i necu jer je to pomeni glupo ionda svako moze da osvoji titulu.na proslom menadzeru sam vodio zvezdu usao u ligu sampiona razbio lacio ko kuce 4-0 i usao u drugi krug u kome sam naravno puko.u prvenstvu naravno nije mi bili ravnog.i moguce je dovesti odlicne zvezde ako vas usere.ja sam tako rivalda doveo na free transfer nakon zavrsetka sezone rivaldu niko ne nudi ugovor iz barse.ja sam mu ponudio 1000 puta i on me je odbijao ali iz 1001 on je pristao.a moguce je dovesti i darka i savu ako su nezadovoljni u svojim ekipama.
1. ko to ponavlja utakmice? pogotovo sa ovim novim gde mi posle druge sezone snima poziciju 5 minuta

2. igranje sa zvezdom ili partizanom u CM3 je bilo moguce samo ako se zameni Francuska liga Jugoslaovenskom, ali onda i svi prestizi Francuskih klubova, j. njihove zemnje dolaze nasim klubovima tako da je igranje olaksano 200x. ako to vama nije varanje, ja ne znam sta jeste

nije varanje jer postoje francuski klubovi i tacan broj njihivih predstavnika. a ta nasa preslikana liga kako vec da je nazovem ima 1 predstavnika u ligi s. za razliku od francuza i mogu da kazem da je lion uvek u 1/4 lige sampiona.
a za onog argentinca.igram 6 sezonu i preso sam da treniram napredak i trenutno sam drugi(****** svako voli da vodi klub iz svog grada)i bas sam hteo da kupim tog iz boke kada ono on vec 3 sezonu igra u realu.pa nisam mogao da verujem.
i sada moram nesto da vas pitam kada igram sa zvezdom stalo si maltene u gubitku tako da ti oduzimaju pare od transfera.dovodio sam u zvezdu ranorazne zvezde sv.fud da ih sada ne nabrajam i mogu reci da sam zbog teske fin.situacije vec cetiri puta menjao predsednike.kako da to izbegnem odnosno da nemam toliko velike guitke.neko ce reci kupi igrace sa malim ugovorima.to sam i uradio ali dzabe.onda sam tu sazonu bio 10 sa zvezdom i zato sam brze bolje pobegao u napredak(normalno da su me primili kada sam prvi po rejtingu u zemlji i medju prvih sto u svetu)

Ne znam da li je igra suvise laka ili sam ja suvise dobar, ali u trecoj sezoni sam sa Partizanom osvojio Ligu Sampiona.

I to bez ikakvih pojacanja osim Kanu-a koga sam doveo sa free transfera..

Inace igri fali jedan socan novi enhancement pack 2 :)

ma dajte...75% ljudi koji igraju nasu ligu su ulazili u ligu sampiNJona ili osvajali titule kako sa obilicem zvezdom partizanom pa i sa vojvodinom...dakle nasa liga je pasulj... jednostavno tako je u cm-u male lige uslovno su lakse za igranje nego velike...

E stvarno me iznervirala igra.Posle sezone igranja, save jednostavno nije hteo da ucita tako da sam morao sve iz pocetka.Nisam siguran da li je greska do mene ili sama igre ali ako je do nje onda je to ozbiljan bug.

kod mene se nesto slicno dogodilo. ja snimam sam svake nedelje, korsitim dve pozicije pa miksujem. smanjujem verovatnocu da ce se nesto tako dogoditi

Jel ima neko u mom komšiluku voljan da mi nareže ako ne ovu, a ono makar verziju 3 da se malo učim?

CM4 je fantastichna kombinacija zaraznosti,zaraznosti,zaraznosti,sporog game playa-a,bagova,bagova....hmm ne znam dal' sam pomenuo game play.
Al shta da vam kazhem,i sa bagovima,isvim ostalim,to je nezaobilazni deo svakog mog dana.I bez silikona,Pamela je pamela,if you know what i mean :)
Ah da,ne rekoh da sam dobio otkaz u Dortmundu,i pored titule prvaka Evrope,i domaceg prvaka,jer sam posle 4. tekme u novoj sezoni imao 2 poraza,i jer sam se posvadjao sa Kollerom,pa ga posle prodao,shto je,kako su mi rekli u otkaznoj noti,narushilo odnose u timu.

ja sam jedva tim izvukao iz krize zato sto sam stavio geri nevila na listu! umalo da mi uruce neopozivu ostavku :)

Zna li neko dobre a jeftine igrace koji bi dosli u zvezdu

manchester je napisao(la):
Zna li neko dobre a jeftine igrace koji bi dosli u zvezdu

Ovo i mene zanima, namucih se pokusavajuci da kupim nekog. Nece cak ni neki anonimus da dodje!!! Uspeo sam samo da iznudim POZAJMICU od Barse ( Motta 19god. - zamislite koliko sam ocajan kad pokusavam da zajmim barem klinca), al' zamislite sta se desilo - nije hteo da dodje !!! :rocket: :boom: ctp; :boom:

gde, u zvezdu? pa naravno da nece niko da dodje bogu iza nogu... zamisli situaciju, ti vodis barsu i traze ti da posaljes motu u gvatemalu na pozajmicu... bas se pitam dal' bi pristao

Miroslav je napisao(la):
gde, u zvezdu? pa naravno da nece niko da dodje bogu iza nogu... zamisli situaciju, ti vodis barsu i traze ti da posaljes motu u gvatemalu na pozajmicu... bas se pitam dal' bi pristao

Sto da ne? Tamo bi bio glavni igrac, a uostalom, bolje i to nego da sisa sediste na tribinama celu sezonu ( mozda i dve ). Na kraju krajeva, ipak je u pitanju ozbiljan klub ( bivsi prvak Evrope i tako to ..), a ne neka tamo Gvatemala.

taman sto sam uspeo da dovedem jednog papka iz brazila,kad ono,nije proslo ni mesec ,on hoce da ide,kaze da misli da je napravio pogresan potez sto je dosao u yugu,ne moze da se navike na nas nacin zivota,a bas je opasan veznjak :evil: :( :?

Trbonja je napisao(la):
Miroslav je napisao(la):

Sto da ne? Tamo bi bio glavni igrac, a uostalom, bolje i to nego da sisa sediste na tribinama celu sezonu ( mozda i dve ). Na kraju krajeva, ipak je u pitanju ozbiljan klub ( bivsi prvak Evrope i tako to ..), a ne neka tamo Gvatemala.

i Preston je bio prvi sampion Engleske, pa gde je sada?
Nottm Forest je bio dvostruki prvak Evrope i gde je on sada?

Rec je o sadasnjosti a ne dalekoj proslosti :)

Prvo,ovo vishe nije Yuga,nego SCG,ili tako nekako :D
A,to shto nam niko sem Westa,koji je bez kluba bio vishe od godinu dana ne dolazi u nash tzv. fudbal govori o kvalitetu lige,regularnosti,i "ozbiljnosti" klubova sa ovih prostora.
"Bivshi prvak Evrope",koji ne mozhe da pobedi budjavi Zemun,a u svojim redovima ima 1. reprezantativca,u trenutku kad' nam je reprezentacija najgora u istoriji,i u "Manageru" ne zasluzhuje bolji tretman.Mislim,ako nam je stalo do minimuma realnosti u igri.A ko hoce Ronalda u Zvezdi,morace da sacheka editor.Do tada,i Milivoje Vitakic morace da posluzhi :)

Dobro, nije da niste u pravu, al' bre, nismo bas k'o Gvatemala.....

daleko smo mi od Gvatamale... na zalost nas koji svoj zivot provodimo ovde...

Jel' zna neko cemu sluzi ona zvezdica pored imena igraca?

Trbonja je napisao(la):
Koja zvezdica???

Miroslav je napisao(la):
daleko smo mi od Gvatamale... na zalost nas koji svoj zivot provodimo ovde...
Sta ste se zakacili za tu Gvatemalu...

manchester je napisao(la):
Trbonja je napisao(la):
Koja zvezdica???

Npr. uzmes Zvezdu da vodis i posle nekoliko utakmica, pored imena Vidica ili Pjanovica ili Jelica (svi su bili u prvoj postavi) se pojavi neka mala zvezdica, bude neko vreme tu, pa nestane....:? Znam da zvuci blesavo.....

u manager-u 3 svaki tim je imao po tri zvezde, znaci, po kompjuteru, tri najbolja igraca u timu

pa da li se mozda sprema neki pech za srpski jezik

Pa kad su vec stavili dinar medju valute,svashta je moguce...

Gavri je napisao(la):
pa da li se mozda sprema neki pech za srpski jezik
Cisto sumnjam,boli njih za nas jezik...

Miroslav je napisao(la):
u manager-u 3 svaki tim je imao po tri zvezde, znaci, po kompjuteru, tri najbolja igraca u timu

Moz' bit'. Samo tri igraca imaju zvezdice.

Nazad
Vrh Dno