manchester
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.04.2003
- Poena
- 619
Zna li neko gde se mogu skinuti dobri skinovi za CM
Gavri je napisao(la):neznam ljudi da li vi to radite ali ja uopste ne ponavlja igranje utakmice ako izgubim i nikad ih nisam i necu jer je to pomeni glupo ionda svako moze da osvoji titulu.na proslom menadzeru sam vodio zvezdu usao u ligu sampiona razbio lacio ko kuce 4-0 i usao u drugi krug u kome sam naravno puko.u prvenstvu naravno nije mi bili ravnog.i moguce je dovesti odlicne zvezde ako vas usere.ja sam tako rivalda doveo na free transfer nakon zavrsetka sezone rivaldu niko ne nudi ugovor iz barse.
1. ko to ponavlja utakmice? pogotovo sa ovim novim gde mi posle druge sezone snima poziciju 5 minutaGavri je napisao(la):neznam ljudi da li vi to radite ali ja uopste ne ponavlja igranje utakmice ako izgubim i nikad ih nisam i necu jer je to pomeni glupo ionda svako moze da osvoji titulu.na proslom menadzeru sam vodio zvezdu usao u ligu sampiona razbio lacio ko kuce 4-0 i usao u drugi krug u kome sam naravno puko.u prvenstvu naravno nije mi bili ravnog.i moguce je dovesti odlicne zvezde ako vas usere.ja sam tako rivalda doveo na free transfer nakon zavrsetka sezone rivaldu niko ne nudi ugovor iz barse.ja sam mu ponudio 1000 puta i on me je odbijao ali iz 1001 on je pristao.a moguce je dovesti i darka i savu ako su nezadovoljni u svojim ekipama.
manchester je napisao(la):Zna li neko dobre a jeftine igrace koji bi dosli u zvezdu
Miroslav je napisao(la):gde, u zvezdu? pa naravno da nece niko da dodje bogu iza nogu... zamisli situaciju, ti vodis barsu i traze ti da posaljes motu u gvatemalu na pozajmicu... bas se pitam dal' bi pristao
Trbonja je napisao(la):Miroslav je napisao(la):gde, u zvezdu? pa naravno da nece niko da dodje bogu iza nogu... zamisli situaciju, ti vodis barsu i traze ti da posaljes motu u gvatemalu na pozajmicu... bas se pitam dal' bi pristao
Sto da ne? Tamo bi bio glavni igrac, a uostalom, bolje i to nego da sisa sediste na tribinama celu sezonu ( mozda i dve ). Na kraju krajeva, ipak je u pitanju ozbiljan klub ( bivsi prvak Evrope i tako to ..), a ne neka tamo Gvatemala.
Koja zvezdica???Trbonja je napisao(la):Jel' zna neko cemu sluzi ona zvezdica pored imena igraca?
Sta ste se zakacili za tu Gvatemalu...Miroslav je napisao(la):daleko smo mi od Gvatamale... na zalost nas koji svoj zivot provodimo ovde...
manchester je napisao(la):Koja zvezdica???Trbonja je napisao(la):Jel' zna neko cemu sluzi ona zvezdica pored imena igraca?
Cisto sumnjam,boli njih za nas jezik...Gavri je napisao(la):pa da li se mozda sprema neki pech za srpski jezik
Miroslav je napisao(la):u manager-u 3 svaki tim je imao po tri zvezde, znaci, po kompjuteru, tri najbolja igraca u timu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari