Šta je novo?

CM4 odlaganje? (istina ili...)

olfrud

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
619
Prica se medju nekim likovima (koji su navodno veliki fanatici cm-a, ali im preterano ne verujem) da se izlazak igre odlaze najranije(!!!) za mart, ali nije iskljuceno da ce i vise da kasni. Znate li vi nesto vise, jer sam vec :cuss: :( :eye: :brow: :zgran: :hair:

Pa kolko vidim demo ce za nekih 20 dana...tako da ce verovatno izaci u martu!:( :cuss:

Izlazi sredinom marta, najverovatnije 14. ili 18., zaboravio sam...
Naravno moze da se desi i da to odloze :)

iNCUBUs je napisao(la):
Izlazi sredinom marta, najverovatnije 14. ili 18., zaboravio sam...
Naravno moze da se desi i da to odloze :)

Cekaju da Milan uzme Ronaldinha, da ne bude greske u bazi :)

poz i FORZA CM

BodyRemover je napisao(la):
Cekaju da Milan uzme Ronaldinha, da ne bude greske u bazi :)

poz i FORZA CM
:) :) , nego koji im je. Prvo kada su odlozili za feb, imao sam razumevanja, ali ovo je stvarno jeb. Da li je to znak da nesto ne valja, ili ce mnoooogo da valja?
Ipak mislim da je ono prvo, jer prethodni delovi su se uvek pojavljivali pre nove ili oko nove godine.

Pa imate oficijenli sajt pa pogledaje, tamo sve pise - e sada da li je istina ili ne...

Opravdavaju se sa: "nama nije u interesu da sto pre izbacimo igru i zaradimo pare vec da igra bude sto kvalitetnija"... :)

Sto je najgore, verujem im :D

olfrud je napisao(la):
:) :) , nego koji im je. Prvo kada su odlozili za feb, imao sam razumevanja, ali ovo je stvarno jeb. Da li je to znak da nesto ne valja, ili ce mnoooogo da valja?
Ipak mislim da je ono prvo, jer prethodni delovi su se uvek pojavljivali pre nove ili oko nove godine.
Sezonske verzije su izlazile krajem oktobra-početkom novembra, međutim ne čudi me ovoliko kašnjenje, jer kada se "trojika" pojavila, izašla je, koliko se ja sećam, početkom aprila '99. Sve u svemu, kad god da do]e, dobro je došao....type;

ZeeGerman je napisao(la):
Sezonske verzije su izlazile krajem oktobra-početkom novembra, međutim ne čudi me ovoliko kašnjenje, jer kada se "trojika" pojavila, izašla je, koliko se ja sećam, početkom aprila '99. Sve u svemu, kad god da do]e, dobro je došao....type;

bio je mart 1998!

Znam. Mislim da zapravo cekaju da se ime Jugoslovenske reprezentacije tacno i precizno odredi, i da ona bude svetski priznata.
Ipak smo mi vele sila:)

Znam. Mislim da zapravo cekaju da se ime Jugoslovenske reprezentacije tacno i precizno odredi, i da ona bude svetski priznata.
Ipak smo mi vele sila :)

Cvele je napisao(la):
bio je mart 1998!

Kakva bruka, tako da pogrešim za TAKVU STVAR!!!

BTW, mada, i dalje nisam 100% siguran...davno beše!

Kakva bruka, tako da pogrešim za TAKVU STVAR!!!

BTW, mada, i dalje nisam 100% siguran...davno beše!

ma opusteno...,)

btw za koji dan testeri dobijaju demo na testiranje pa cu da vam prenesem utiske iz druge ruke, ali nazalost bez screenshotova :)

Do 28.marta ce valjda da bude i shotova:)

ivo.r je napisao(la):
Evropski Brazilci :d:d

Buuuuuuuu..
A kako bih se odu[evio da odigraju nerešeno sa Azerbejdzanom:rocket: :D

BTW, izgleda da će to biti prvi meč sa novim imenom...da li će stići to da ubace i u CM..?

BTW, izgleda da će to biti prvi meč sa novim imenom...da li će stići to da ubace i u CM..?

pa sta ti mislis zasto se odlaze CM.... naravno cekali su da mi usvojimo ustavnu povelju pa da onda upisu pravo ime :D

Chekaju oni da Van Gal dodje u Zvezdu:)

Vrh Dno