Šta je novo?

CM Trooper window

Nema i jako tesko da ce se kod nas pojaviti, skoro pa sigurno nece.

Koji Cooler Master Balkan, Direct Link je uvoznik za CM, nemaju ni za kifle, a uvesce ti jedan Trooper sa prozorom....

Da se ne raspravljamo, nisi upucen i bolje da tu stanemo. Srecno prilikom narucivanja i javi sta su ti rekli u Pin-u. Poz

U pravu si, nisam upućen, PIN više nije disributor, sve se svodi na Gigatron i još par manjih. Nije mi trebalo puno da se uputim. Svakako ćemo ti javiti šta se desilo sa naručivanjem a ti nastavi sa gatanjem i sličnim vidovima gledanja u budućnost.

:wave:

CM je rekao da troopera nece prodavati sa window varijantom vec da ce morati da se kupuje odvojeno. izgleda da su shvatili da vise ljudi ipak zeli prozor.

po ovom linku ima trooper sa window:
http://www.cmstorm.com/en/products/chassis/

e sad kontaktirao sam CM kancelariju, upucen sam na link gigatrona(ali bela verzija kutije- nekako bih da izbegnem belu kutiju), evo deo mejla:

"Takav model Troopera na zalost jos nema u ponudi u Srbiji.
Problem je sto je taj model dostupan nasim distributerima jedino iz Azije.
Tako da slabo porucuju to, vec im je lakse ovaj standardni iz Holandije da poruce."

Uglavnom, hvala CM kancelariji na pojasnjenju situacije, nadam se da ove poruke citaju nasi distributeri CM proizvoda pa poruce i par komada trooper-a sa providnom stranicom.)

Poslednja izmena:
ok, belih kutija nema, crnih ima , josh da vidimo cenu providne stranice...

Hvala

Šta kaze CM balkan team, oće l' ta providna skoro? Pasulj koji sam jutros bacio kaže da ni običnog Trooper-a neće biti skoro, samo beli Stryker. Mada to su samo gatanja ima ovde ko se bolje razume.

Ja znam sta ce ti odgovoriti vidovit sam, nego cisto radi tebe.

opkladite se u ladno pivo i to je to .) a ja da maznem kutiju i svi zadovoljni 🙂

stigao stryker ali skuplji, zasto.. pa nije bitno... da li josh neko nabavlja stryker kutije a da ne skidaju kozu sa ledja .)

eh dam, da li trooper sa providnom stranicom moze da se nabavi u madjarskoj ???

hvala...

Nazad
Vrh Dno