Šta je novo?

CM Storm Scout II cena kod nas?

mean_machine

Slavan
Učlanjen(a)
24.01.2006
Poena
350
Procitah opis na benchu i jos par drugih, mnogo mi se svidja kuciste. Jel ima informacija o ceni koja ce biti kod nas i kada ce biti dostupno?

pretpostavljam da ce biti oko 100evropljana, mada samo pretpostavljam, a dok dokupis jos prednji vent, ode jos 15eur, a za taj novac imas phantom 410, cm 690 II advanced black n white itd itd, veliki izbor...mnogo bolje opcije od scout II, tako da bi cena da bi bila konkurentna trebala da bude max 70-75eur...

pretpostavljam da ce biti oko 100evropljana, mada samo pretpostavljam, a dok dokupis jos prednji vent, ode jos 15eur, a za taj novac imas phantom 410, cm 690 II advanced black n white itd itd, veliki izbor...mnogo bolje opcije od scout II, tako da bi cena da bi bila konkurentna trebala da bude max 70-75eur...

1+ bora bora

ne verujem, bar ne u pocetku...evo ga snizen phantom 410 na 11k...a i 690 II black n white je toliko...a 2x bolja kucista od scouta I pa i II...

Poslednja izmena:
Sto se tice Scout 2, manjak ventilatora je glavna mana. Ali zato ima odredjena resenja koja se meni bas svidjaju npr. dva bocna ventilatora, mnogo bolje resena nego kod Fantoma ili 690II. Fantom cini mi se ima samo jedan a 690II ima drugi ali za procesor (nema bas mnogo vajde od istog).

Scout 2 ima dva koja oba duvaju u gaficku.

Plus dimenzije Scouta 2 pre svega sirina. Ja sam imao HR-03 na grafickoj i kuciste siroko 210mm pa opet sam morao da budzim spolja ventilator jer je kuler malte ne do stranice. Scout 2 tih problema ne bi imao. To doduse sada mi i nije bitno jer sam prodao graficku i kuler ali eto jedno iskustvo vise.

Jedini problem sa Scout II je cena posto mislim da si u pravu da ce da bude 100evrica.

Nazad
Vrh Dno