Šta je novo?

CM Stacker 830 Evolution

solajam

Slavan
Učlanjen(a)
19.05.2007
Poena
375
Kupovinom ovakvog kucista na koji vremenski rok bi kupac bio miran u smislu neophodnosti nabavke drugog kucista (nove maticne ploce itd.)?

Smatrate li da je 20500 din za ovakvo kuciste prekovise?

S obzirom na veci broj ventilatora dali je bucna kutija?

Pozdrav.

Kupis ga i miran si jedan dug i srecan period:)
Meni je licno to previse para za kuciste, cak imajuci u vidu njegov kvalitet.
S obzirom na cenu, kutija ne bi trebalo (da ne kazem ne bi smela) da bude bucna :)Mada se to da srediti sa nekim regulatorom broja obrtaja.
E sada kako god moje misljenje bilo, ukoliko ti imas taj novac i smatras da nemas na sta pametnije da ga potrosis (neku kvalitetniju komponentu, itd.), kupovinom ovog kucista se neces pokajati sigurno i bices miran kao sto sam vec rekao. :wave:

...ali zato se za telefon sa vrhunskom kamerom od 3.2mpx "pljune" lova ko od sale...
Ajde ljudi sta vam je ako ima para u izobilju neka uzima i neka uziva, najradije bih napravio poredjenje sa kolima ali necu, smorilo je vise :D

...ali zato se za telefon sa vrhunskom kamerom od 3.2mpx "pljune" lova ko od sale...
Ajde ljudi sta vam je ako ima para u izobilju neka uzima i neka uziva, najradije bih napravio poredjenje sa kolima ali necu, smorilo je vise :D

mislim da nema para u izobilju, kad pita:"Smatrate li da je 20500 din za ovakvo kuciste prekovise?".
a po cemu je to kuciste bolje od prosecnog konkurentskog chiefteca, koji je vise od duplo jeftiniji?
to kuciste je samo za burzuje :d

Slazem se da za duplo manje para moze da se uzme Chieftec...Ako bi vec dao vise kesa za kuciste onda bolje neka uzme TT Armor...
A uvek je boje dati pare na bolje kuciste nego na telefon ma kakav bio...

mislim da nema para u izobilju, kad pita:"Smatrate li da je 20500 din za ovakvo kuciste prekovise?".
a po cemu je to kuciste bolje od prosecnog konkurentskog chiefteca, koji je vise od duplo jeftiniji?
to kuciste je samo za burzuje :d

Pise "ako ima para u izobilju", dakle ne znam koliko ima para
A i ne znam kako su konkurenti kada je ovaj vise nego duplo skuplji
Mislim da je Stoske sve rekao

Ruzno je to kustise kolko je i skupo, i ako je to moje subjektivno mislinje. Licno nebi dao vise od 8000-9000din za kutiste bez napajanja. jedino bi dao vise ako bas ima neko bolje napajanje ili ugradjeno vodeno hladenje.

Pise "ako ima para u izobilju", dakle ne znam koliko ima para
A i ne znam kako su konkurenti kada je ovaj vise nego duplo skuplji
Mislim da je Stoske sve rekao

inace imam chieftec-a koji sa napajanjem kosta oko 10500 din, tako da je kuciste oko 7k. i providna stanica jos 2.5k

Kvalitet je odlican, jedino sto je malo ruznjikavo :D

evo kako izgleda

za 250 evra i josh koji din se moze uzeti TT Kandalf sa ugradjenim vodenim hladjenjem shto je po meni mnogo,ali mnogo bolja kupovina...

A i inace mi se taj stacker ne svidja nikako...

stacker vs chieftec?
paaa koliko para, toliko muzike, imao sam chief-ove 2-3 godine, uzeo (polovnog) stacker-a i ne znam da li je stvar u laganoj alu stranici, mrezici na prednjem delu, 3in4 drzachu ili mnoogo vise mesta ili prosto, chinjenici da posle 6 meseci unutra ima prashine koliko i u chieftec-u posle 20 dana...
ko nije direktno uporedio oba kucista, nema razloga da pricha nesto, prosto, nisu ista klasa, chief i stacker.
e sad, sto je bezobrazno skup, to je druga stvar, ali chief je klasa ispod

Normalno je da bude razlike u kvalitetu cim ima tolike razlike u ceni...pored ovoga sto je Ji 4Tze
naveo Stacker je sigurno i dosta tisi od chiefteca...Sto rece koliko para toliko muzike...
S tim sto bih se slozio sa Shikijem da je TT Kandalf sa ugradjenim vodenim ubedljivi best-buy za taj novac.:wave:

Poslednja izmena:
ja bih pre uzeo antec p182se :)

Poslednja izmena:

Prilozi

• PR_Case.jpg
    PR_Case.jpg
    108.8 KB · Pregleda: 55
  • InsidePR.jpg
    InsidePR.jpg
    77 KB · Pregleda: 76
  • cs_uber_b_1_big.jpg
    cs_uber_b_1_big.jpg
    56.8 KB · Pregleda: 67
Reci ti nama , za sta ti treba kuciste ? Da imas puno mesra za hard diksove i opticke uredjaje , da impresioniras komsije/komsinicu ili da dobijes jako tihu mashinu za dnevnu sobu itd.
Od toga zavisi i odgovor na tvoje pitanje dali vredi , i koje kuciste vredi .
Postoje jako dobra kucista za sve ove namene u svetu , nazalost mogucnost njihove nabavke kod nas je suzena na tek nekoliko modela .

Tiho tise

Potrebno mi je tiho kuciste za dnevnu sobu i naravno da dobro hladi sve komponente.

Trenutno imam neo kuciste koje me ubija od brujanja i resih da uzmem kvalitetno kuciste da bih sacuvao zivce.

(zamenio sam box amd kuler koji je takodje urlao i montirao Hyper TX AMD te resih da menjam i kutiju koja zna nesnosno da prima vibracije...)

Potrebno mi je tiho kuciste za dnevnu sobu i naravno da dobro hladi sve komponente.

Trenutno imam neo kuciste koje me ubija od brujanja i resih da uzmem kvalitetno kuciste da bih sacuvao zivce.

(zamenio sam box amd kuler koji je takodje urlao i montirao Hyper TX AMD te resih da menjam i kutiju koja zna nesnosno da prima vibracije...)

U tom slucaju treba da pogledas Antec P180 ili P182 ...

nevidi m sto bi mogli da ga napljuju kada je to kandalf sa Bigwater-ovm 735 745 valjda su tio oznake haludza je kaze da je odusevlje a nevidim zasto ne bi a ima i ARMOR LCS

Moja preporuka je za Tt Kandalf LCS,izuzetno kvalitetno,10x lepse i mocjnije od bilo kog stackera,ima odlicno vodeno, i kao manje bitnu stavku bih naveo providnu stranicu, ako volis da ti se vidi unutrasnjost kucjista,neonke, LE diode,itd....

Neko je na benchu valjao p182se za 170-180e ...tako da ....:)

Meni je stalker prelep ..ali 250e za kucjishte ...pa onda josh 100 za napajanje..mama miaaa :)

<khm..ja imam chieftec LBX-03 b-b-sl i konstantno planiram da predjem na antec p180 , ali para za dotichnu namenu nikad nema, tj uvek odu na neshto drugo i kad se setim kucjishta onda pomazim mog LBX-a i kazhem ma dobar si ti koliko si koshtao <60e> ;)>

Znao sam da imas cudne sklonosti, ali da mazis kuciste |PPP

Glavna zamerka za tog kandalfa je da je glasan, ako se ne varam, ali nemam vise taj bug pri ruci, pa vam ne mogu reci tacno sta kazu...

Nazad
Vrh Dno