Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pa ovaj comp sto imam sada u Chiefu BT-02: Scythe Shuriken, 2400S, Biostar TH61ITX. Nemam nekih zamerki ni sada, vec me nervira sto SFX napajanje u Chiefu kada opteretim proc bude bucno pa ume da smori, a nema ni mesta za backup HDD, ne mogu da ubacim graficku itd...
ja sam ga kupio pre par dana i stvarno mi se svidja.
nemam ni jednu zamerku osim sto kad hocete nesto da promenite na ploci (npr. gurnete one govnjive POWER ON, RESET, HDD LED... kablice) morate da skidate napajanje jer je cela Mini ITX ploca ispod napajanja.
stavio sam neku GA-blabla-USB-3 Mini ITX, i5 2500K, AMD 6770 i dva SSDa (na mesto 5.25" uredjaja - mogu da stanu jos dva SSDa) - dole mi je ostalo mesto za jos 3-4 3.5" HDDa ali buduci da MiniITX ploce imaju mahom po 4 SATA porta ne vidim ni kako bih popunio celo kuciste sa harddiskovima...
kuciste je stvarno super organizovano, ima dosta mesta. nisam stavljao ni jedan dodatni ventilator, po defaultu postoji samo jedan sa bocne strane i njega sam ostavio.
btw kupio sam ga od lokalnog prodavca u pazovi a on je nabavio kuciste od uvoznika... pre nedelju-dve dana... mislim da je oko 50e.
mislim da nema sanse da stane. koliko vidim taj Corsair H40 ide tacno na zadnju stranu maticne ploce - tamo gde su konektori za USB/VGA/LAN... a u CM Elite 120 iznad tih konektora ide napajanje.
btw zasto uopste trpas taj... Corsair H40? intelov stock cooler razduvava vreo vazduh okolo a bocni ventilator na kucistu ga izvlaci.
u sustini bolje je da se vreo vazduh "razduvava" okolo nego da se izvlaci na gore jer na gore ni nema gde da ode jer je napajanje odmah iznad coolera. (konkretno ova slika gore mislim da je najgore moguce resenje za hladjenje procesora u ovom kucistu...)
u pravu si, meni se dopada ona ideja sa H40 ili slicno, samo vodi racuna da li ce stati sve u to malo kuciste. Kada sam ja uzeo Prodigy unapred sam sve preracunavao i skapirao sta moze...