Ok naslov teme, ali zashto ne predloziti neshto bolje za iste pare?:trust:Nazalost na ovom forumu ce uvek biti ljudi koji nece ili se prave da nevide naslov teme :wall:
Mozda nije, mada nisam mu predlozio neshto shto kod nas nema.Zato što čovek možda nije u mogućnosti to da nabavi.
Mada, meni ne smeta kad neko nešto predloži nego kada se jave njih 30 posle predlagača ali većina je ipak u pravu, kriv je starter topic-a, naslov je trebalo da bude "CM hyper 212 ,Zalman 9500 LED ili nešto drugo?" npr.![]()
A kako znaš da čovek živi "kod nas"?![]()
meni su temperature u idle ispod 20C mereno real tempom
Ne nego je kuler dobar a i kuciste je vrhunski provetreno sa 4 venta jednim 20cm iznad kulera i jos jednim iza njega koji izbacuju vazduh i jos dva naped uvlace hladan vazduh... Core Temp ne prijavljuje tacne teperrature ko je citao clanke na stranim forumima,zna da je real temp bolji, ali i core temp kaze 24,23.21.21 pa padne za po stepenA i ti si jedan od onih sto zive na severnom polu?! :trust:
Svaka ti cast prijatelju kad ti je temperatura c2q procesora niza od ambijentalne temperature...ili ti je 10 stepeni u sobi?
Sve i da su vanzemaljci pravili naponsku, ne može vazhušno hlađen CPU biti na sobnoj temperaturi, a kamoli ispod nje, koji god da je kuler u pitanju. Lažu ili ploča ili progam.
Trenutno uglavnom 23C ide nekad dole nekad gore 1 stepen,ali je najcesce 23,znaci ko hw monitor, doduse pise samo cpu temperature, ne pise za svako jezgro...Šta kaže BIOS?
Naprotiv, Zalman je gori.
Tek 9700 je klasa sa CM 212.
Trenutno uglavnom 23C ide nekad dole nekad gore 1 stepen,ali je najcesce 23,znaci ko hw monitor, doduse pise samo cpu temperature, ne pise za svako jezgro...
U cemu je problem? Lijepo sam napisao "Tek 9700 je klasa sa CM 212." To ocito znaci da je CM 212 bitno bolji od 9500, sto sam htio potkrijepiti sa ovom cinjenicom.U ***, ovo nije tema 9700 vs 212.
Nisam skontao. Mislim da bi trebalo da odem do opticara!
Ja koristim taj Zalman već pola godine i radi savršeno. Smrzava procesor u svim režimima rada i skoro je nečujan. Osim toga ima super kvalitet izrade. CM nema šta da traži pored Zalmana kada su u pitanju hladnjaci za CPU. CM ima super kućišta i napajanja. Znači uzmi slobodno 9500 LED ili neki Thermalright, stvar ukusa.
Pozdrav
Zalman za novac koji koshta nikako ne moze biti savrshen! Nabiflana cena bez razloga!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari