@d0minat0r
Ocigledno smo pisali u isto vrijeme. Znam da nijesu ista klasa i da je Zalman skuplji, pa me zato interesovalo da li je opravdana razlika u cijeni i da li je Zalman bolji toliko koliko je i skuplji.
Zbog ovog dela sam se i najviše zapitao (pokolebao) da li je kupovina ovog kulera zaista isplativa. Dvoumio sam se između GeminII i 212, i nekako mi 212 ipak izgleda kao daleko elegantnije i bolje rešenje od pomenutog konkurenta. Nisam hteo da maltretiram devojku da mi donosi iz Slovenije TRUE, ako je 212-ica kuler koji će odraditi posao. Šteta je što se na nedavnom testu kulera nije našao i CM 212, pa da se vidi kakve su mu zaista performanse u odnosu na GeminII i TRUE!CM Hyper 212 je po meni lose dizajniran kuler,plus performanse mu nisu jaca strana,ne razlikuje se puno od CM TX2 (dvostruko jeftiniji),its your choice ...
Ocito onda nisi vidio koji je razlog.Ma daj ultra120 bolja od ultra120extreme ......
Ne znam što mi (i frosty-u) ne bi verovao, pretrči malo po XS-u pa ćeš i sam videti kako stvari stoje...Ma daj ultra120 bolja od ultra120extreme ......
Ma znam to, fazon je u tome da IHS procesora takodjer nije ravan, to i jest razlog zasto je Extreme bolji cooler od obicne verzije, jer je i predvidjen da anulira neravnine IHS-a.Ne znam što mi (i frosty-u) ne bi verovao, pretrči malo po XS-u pa ćeš i sam videti kako stvari stoje...
Niko ne pominje Thermaltake Big Typhoon VX?![]()
Cemu onda pominjaje Thermalright kulera kao i GeminII?A sto bi pominjao kad je naziv teme 212 vs 9500LED?!?
Cemu onda pominjaje Thermalright kulera kao i GeminII?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari