Šta je novo?

CM HAF912+ Vs CM 690II+ Vs Nesto trece?

kljajajunior

Cenjen
Učlanjen(a)
15.08.2010
Poena
169
U velikoj sam dilemi sta da uzmem od kucista do 90-100e.
haf912+ mi izgleda kao super izbor jer je dosta veliko kuciste(big tower ne razmatram zbog novca,bolje mi je da tu razliku dodam za neko napajanje)
690II+ nisam video uzivo.tako da nemam nikakav utisak o njemu.
Da li postoji neko bolje kuciste za te pare a da mi je promaklo?
Izgled mi je nebitan,kao i funkcija Hot swap za hard diskove(valjda to cm690II ima?)
Potrebno mi je dobro hladjenje,mogucnost za vodeno(to kasnije ako nesto uspem da nadjem ovde) i da mogu ogromne graficke da stanu.

Haf 912 izobsto nije veliko kuciste, mozda si mislio na HAF 922, e ako je 922 onda da, ja ga imam i prezadovoljan sam ;)

-Mislio sam bas na haf912 s obzirom na moje prastaro frontier aurora ogomno je kuciste.
-Iskreno uzeo bih ja 690II da ne treba da se porucuje a ovaj 912 je na "dohvat ruke" i cena je odlicna.
-Samo mi je bitna neka realna razlika izmedju ta dva i koje je stvarno bolje(zbunjuje me ta oznaka HAF, a i oba kucista su na testovima maksimalno pohvalili)

Preporuka za CM 690 II, ali obavezno Advanced model, fenomenalno kuciste za te pare, nema bolje veruj mi, prevrnuo sam net naopako pre nego sto sam ga uzeo. Naravno da govorim za cenu do 100e. Sad sam narucio Corsair 600T, ali ono je 160e, ***.

Ok,hvala vam na brzim odgovorima.Znaci ona oznaka HAF nema nikakve veze sa visim segmentom iz iste serije?690II adv. je bolje?zato me i zacudila cena za neki HAF model da bude jeftiniji dosta

i moj glas za 690 II adv.
i ja sam postavio temu za kuciste koje da uzmem
naravno 90% glasova bilo za cm 692 :D
kupi i uzivaj, ooooodlicno je

U velikoj sam dilemi sta da uzmem od kucista do 90-100e.
haf912+ mi izgleda kao super izbor jer je dosta veliko kuciste(big tower ne razmatram zbog novca,bolje mi je da tu razliku dodam za neko napajanje)
690II+ nisam video uzivo.tako da nemam nikakav utisak o njemu.
Da li postoji neko bolje kuciste za te pare a da mi je promaklo?
Izgled mi je nebitan,kao i funkcija Hot swap za hard diskove(valjda to cm690II ima?)
Potrebno mi je dobro hladjenje,mogucnost za vodeno(to kasnije ako nesto uspem da nadjem ovde) i da mogu ogromne graficke da stanu.

evo i mog predloga NZTX /M59 kosta oko 6 300 00 din
za kusur od 100evra kupi 212+ i jos dva venta od 120mm

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno