Šta je novo?

CM eXtreme power 430W-greska ili prevara?

evo kako je kod seasonica, sve lepo belo na crno continious power :)

Prilozi

• 13012007213.jpg
    13012007213.jpg
    142.1 KB · Pregleda: 98
To vam je isti slucaj u audio tehnici kod zvucnika,napishu zvucnik ima 400w ali nisu napisali da taj zvucnik izdrzi tu snagu u jednoj mikrosekundi na frekvenciji od 1khz.I onda neupuceni ljudi dodju i kazu zasto bi ja platio ovaj zvucnik duplo vishe od ovog a iste su snage i onda kupi jeftiniji i *****e se a ni nezna da onaj skuplji moze da svira non stop 400w :) Zato ja uvek kazem nije sve u snazi!!! Inace i ja imam isto to napajanje cm extreme power 430w i prezadovoljan sam sa njim necujno je skroz i nemam nikakvih problema hvala bogu :)

Poslednja izmena:
kad smo kod iluzija,
sta reci za AMD ? i njihovu brzinu +

kao prvo nisi u pravu, a kao drugo nije tema:)

kad smo kod iluzija,
sta reci za AMD ? i njihovu brzinu +

Zar ponovo ? Dokle vise sa tom pricom ?

Sto se tice napajanja - ne vidim da je ovo CM-ova prevara. I nije samo u pitanju CM - razni proizvodjaci predstavljaju karakteristike proizvoda na razlicite nacine, onako kako bi to lepse izgledalo u ocima kupaca. Kupci koji jedino vide broj W su krivi za to. Gomila kineza se prodaje na istu foru. Preko 300W prelepe 400W, ili jos bolje 550W - to je dobar marketing.

Inace, zanimljivo je, da je u testu jednog domaceg IT casopisa, upravo taj CM Extreme Power 430W riknuo prilikom testiranja.

Poslednja izmena:
Vrh Dno