Šta je novo?

CM 460W

To treba da tera: E4500, 2xDDR2, HD2400, 2xHD, 1xDWR, 1xVENT, 1xPCI i to je sve

Poslednja izmena:
Terao je on meni ranije E8400 i GTX275, uglavnom underclocked na min predostroznosti radi ali je bio stabilan i na def. frekvencijama, dobrih 6 meseci ako ne i jace... Ne bi trebalo da imas problema sa tim napajanjem

Kako može taj sistem da vuče 400W ? Vidi šta tera Ch.400w kod mene a nije ni mlak. Ako nestane stuje na sekund, kompjuter se i ne ugasi.

Poslednja izmena od urednika:
Imam ja doticnog, e2200 @ 2750 mhz, gts 250 1gb, 3gb rama, 1tb hd, optika, wireless karica, radi po 4-5 dana back to back u torr.. igranje satima, battlefield 2,3, rage, sta god, nema nikakvog pregrevanja, resetovanja bilo cega...

Imam ovo napajanje oko 3god i odlicno se pokazalo nikakvih problema do sad nije bilo skoro je necujno i ne greje se,za to sto tebi treba da tera odlican izbor moja preporuka.

@ laca12, ovaj review sam citao kada sam kupio napajanje, pre nekoliko godina, ljudi kazu da izvuku realnih 430w kombinovane potrosnje, (nije sve u 12v granama), za potrebe racunara o kome je rec: E4500, 2xDDR2, HD2400, 2xHD, 1xDWR, 1xVENT, 1xPCI i to je sve i ovo je overkill ali je stvar u stabilnosti i cinjenici da napajanje ima aktivnu zastitu i upravo to autori testa isticu kao najveci kvalitet.. ovo gore nabrojano ce moci da pogoni deceniju bez problema...

Nazad
Vrh Dno