Šta je novo?

CM 4 problem - pomoc?

• Začetnik teme Deleted member 2563
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 2563

Guest
Pozdrav svima! Evo problema, pa ako neko zna resenje super: Uzmem juce CM4 instaliram igru normalno, udjem u nju, ali kada pocnem da je startujem izbaci me u win sa box-om Warning gde pise greska u, recimo, line 234 events cfg file, ja stisnem ok i onda greska 238... i tako u nedogled... Uglavno zamenio sam disk (kod drugog prodavca) ali dogadja se isto? Verzija je 4.01 i mnogo mi se igra pomagajte?

hm

pa sad citao sam ja taj tread ali sta pokusavas da mi kazes? Ne sto mi ne deluje da je ovo tek neki bug koji ce se ispraviti patchom jer igra nece ni da se startuje? Mozda ja nisam video nesto sto pise?

mozete li mi dati direktan link za taj .exe file?

E stvarno ste carevi. Samo odes na sajt, ides na prvi mirror(na pr.) i odmah ti je na prvoj strani CM4 4.0.3 .exe fajl. Ne moras ni da trazis nista, znaci odmah je na prvoj strani.

Pozdrav

Kao prvo mislio sam na .exe, koji se instalira posle 4.0.3 patcha. Kao drugo... nije vazno, za koji dan bi sve to trebalo da stigne. Trazio sam zato sto mi svetski net radi ocajno, posto sam na staroj centrali. Drugar mi se ponudio to da mi skine, samo je reko da mu posaljem link.
:wave;

Pa jel ti umes da gledas?! Koji sam ti link dao, procitaj poslednja tri slova.

Izvinjenje prihvaceno.
POZ:wave;

Nazad
Vrh Dno