Šta je novo?

Cm 380w

Alexandros

Slavan
Učlanjen(a)
15.10.2007
Poena
309
Treba uskoro da kupim hdd od 250 ili 320gb a planiram da ubacim i jos 1gb ram-a pa ne znam da li je ovo napajanje dovoljno ili i njega da menjam? Inace konfa je iz potpisa a napajanje sam, dobio sa kucistem.

menjaj to napajanje ima slabe struje na 12V i 5V za ovakvu konf

Nije to napajanje lose, trebas da probas kako ce se ponasati kada prikljucis sve to, ako nema problema vozi slobodno i dalje dokle god ne crkne :)
Poredjenja radi meni to napajanje koje je doslo sa istim kucistem kao tvojim gura sledece bez problema: Sempron 2800+@2600MHz, 2x512DDR@540MHz, DFI NF4X, GF8600GT (Gainward sa spojenim dodatnim konektorom za napajanje)@700/2000MHz, 1xSATA HDD, 2Xoptika, 2x12cm ventilator.
Sve ovo je klokovano i radi super stabilno 24/7, citaj burazer igra igrice po ceo dan :)
Tako da ako ti masina nije klokovana mislim da ce biti ok...

Ma napajanje cu verovatno da menjam ali ne znam da li cu imati odmah za sve pa sam mislio da prvo uzmem hdd pa posle mesec dva i napajanje ali videcu kako ovo gura pa ako moze onda super a ako ne onda cu morati da se iscimam odmah za novo.

Moj stari komp ima vise potrosaca nego taj tvoj, a napaja se iz CM 350W. Ne bi trebao da imas nikakvih problema jer su CM su kvalitetna napajanja koja prikazuju realnu snagu.

Da li moze napajanje CM350W koje se dobija sa kucistem CM elite 332 da pokrene sledece:8800GT,2Gb ddr2 800MHz,HD 250 gb,C2D e4600,rezac/citac?

Nazad
Vrh Dno