Šta je novo?

CM 01/02 problem sa updejtom

ragnar80

Slavan
Učlanjen(a)
22.01.2008
Poena
301
Godinama igram CM 01/02 i nabavio sam updejt da bude sezona 04/05 ima 3 fajla:CM_3968(menja moju verziju 3.9.60 u 3.9.68),CM UPDATE MP HELVETE 7th April 2005 based on Alex Sawczuk's September update i CM age editor...kada ovo instaliram i ubacim CM 01/02 tu je sezona 02/03 umesto sezone 04/05 nemam pojma zasto.Ljudi su ga igrali ranije i sve je bilo ok.Ako neko mozda o cemu se radi neka mi kaze.HVALA! CM fan.

U bre, nije valjda da jos to igras? :d Ajde okaci neki screen da se podsetimo malo! :)

Daj tim, daj jos neki. Upravo ga download-ujem. :D Znaci, mogu da ga instaliram, pa instaliram patch, pa update za 07/08 i pocnem da igram od ove sezone ili moram da instaliram i predhodne update-ove.

Poslednja izmena:
Ja je i dalje igram nesmanjenim intenzitetom. Best game ever!!!!! Bolji od sve ostale mladje i starije brace iz CM i FM serijala

Ja sam dugo imao isto mišljenje, ali...

Nove verzirje managera zaista imaju dobrih stvari. Jedino što je stvarno neophodno je moćna mašina da bi se zadržao stari feeling iz 01/02...

Obavezno probati 03/04 (da bi radio kako spada neophodna dva oficijelna patcha, oko 50mb). Čini mi se da je u rangu sa legendom, a vjerovatno je i malo bolji, ali mi mašina slaba, pa nemam živaca...

FM 2008 je extra, tu se nema šta dodati... Gameplay se poboljšava svakim novim patchem (preko 100mb)

Pa jeste ali mi je nekako merak da igram cm01/02. U ovim novim menadzerima ima previse podesavanja. Ja volim da igram tekme i da kupujem/prodajem igrace, a ne da odredjujem ko ce da mi stoji u zivom zidu, ko ce da bude prvoj stativi ... U cm01/02 obrnem sezonu za par sati igranja, dok mi u fm2008 treba vise od dana.

Ne! Čini ti se samo. Advanced podešavanja postoje, ali se 90% mogu automatizovati. Npr. Manager options i narediš pomoćniku da odrađuje training sesije itd...

Osnovni problem je u brzini (što bi se reklo, je l ti se dani "brzo okreću". Ja na mojoj ubogoj mašini igram sezonu danima, a u starom manageru je potrebno između 4 i 6 sati... :wall:

To je jedini problem (bar u mom slučaju)...

Ja samo da se pozhalim jer dok nisam video ovaj post na CM sam uspeo da zaboravim a onda... Pa evo skinuh sve shto treba i ponovo pocheh da igram sa drugarima i pravimo izazove tipa uzmemo najgori tim iz najgore nemacke lige pa shta mozhemo da uradimo... Kod mene je za sada odgovor jedno veliko nishta :)

Hm. Vjerovatno nećeš ništa ni napraviti... Ovako updateovan manager je dosta teži od original verzije (3.9.60)...

Npr. Slabo pali ona slavna 4132 taktika...

Jedino rješenje da se napravi više taktika za različite tekme (u gostima nikad igrati attacking mentality itd.)

Pa evo na kraju novog pokushaja od tri sezone sa krsh ekipom izborih promociju u vishi rang :) Dakle sada igram drugu nemachku diviziju te stigoshe i pare od tv prava :) Sve u svemu konachno cu valjda moci da kupujem i u januaru, jedini je problem shto imam brdo igracha od kojih njih 90% skupa vredi ispod jedne milke :)

Moja taktika je bila da odmah na početku (znači bukvalno na početku) izlistam sve "expired" igrače. Tu se može naći više nego solidnih igrača (Oliviera, West...). Kako se prelazi iz ranga u rang dobijaće na cijeni, a imaće dobar prosjek ocjena...

Uglavnom takvih 5-6 igrača bude kostur ekipe za koje se može kasnije dobiti solidna lova...

Naravno , može se pokušati i dovođenjem provjerenih mladaca (ima dosta listi na forumu sa linka)...

Nazad
Vrh Dno