Šta je novo?

Club3D 7600GS AGP prevara, sta raditi?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam kako da editujem (ne vidim nigde EDIT dugme) svoj prethodni post jer sam ovim hteo da ga dopunim.
Elem i u RivaTuner-u mozes da iskljucis proveru kloka.
Mislim da je pod tabom Power User/RivaTuner RC/NVIDIA/Overclocking pa cekiras opciju "DisableInternalClockTest"
Ako gresim ispravite me.

Poslednja izmena:
Ne znam kako da editujem (ne vidim nigde EDIT dugme) svoj prethodni post jer sam ovim hteo da ga dopunim.
Elem i u RivaTuner-u mozes da iskljucis proveru kloka.
Mislim da je pod tabom Power User/RivaTuner RC/NVIDIA/Overclocking pa cekiras opciju "DisableInternalClockTest"
Ako gresim ispravite me.

Neka hvala, ne bih da se zezam... nek radi kako radi...

Dree ti si nasao da ucis Zormija kako sljakaju odnosi diler-veleprodaja?! |_))))

Ovo mi je podjednako cudan topic kao onaj gde covek zali kako mu igre seckaju na novoj grafickoj, a ima 512mb rama :wall: i garant je graficka neispravna...

evo jedne male zgode. U jednoj firmi pocele su da se vracaju 7600GS AGP ko alva sa greskom da "izbacuju poruku da nema dovoljno struje" i onda kartice snize taktove i igre nece da rade. Korisnici su naravno imali napajanja od 300W i na savet prodavaca svi su pokupovali jaca napajnaja sto chiftecka sto coler mastera i kineza zavisno od mogucnosti. I posle promene napajanja ista poruka se javljala svaki put kad se upali racunar. Problem je resen flesovanjem biosa grafickih kartica koje su dosle sa "zbunjivim" biosom. Pricam o club3d kartama. Club3D karte su poznate po zahtevnosti za strujom i na svakoj kutiji pise koje je napajanje minimum da bi kartica radila normalno. Po meni sve kartice koje su projektovane za pcie magistralu pa se posle pojavljivale za agp su cist promasaj. Sve do jedne se greju vise od pcie ekvivalenta i sve do jedne trose vise struje. Ati 850XT i 6800GT je vrh i kraj dobre agp karte na zalost.

Elem, probao sam FarCry u HDR modu, mogu samo reci OUCH! Ovaj 7600GS owna 6600GT po svim pitanjima, 6600GT nikako nije mogao baciti preko 15-ak FPS u HDR modu dok sad imam oko oko 30 do 50 FPS-a. Ipak ima nesto u smeni generacija...

Poslednja izmena:
Bitno da si svima izbio oci sa pompeznim naslovom ;)

Dobro, mozda sam malo pretero na pocetku... bio sam jako razorcaran kada sam video onih 333MHz, reakcija je bila: oooo neee, ne opet prokleti Club3D!?! posle loseg iskustva sa dve crknute Club3D karte, 9700Pro AIW i 6600GT nisam mogao drugacije reagovati...

Dobro ti kazu ljudi, treba da budes sretan sto su ti uopste priznali reklamaciju i sto su pristali da ti daju novu karticu i to bolju od one koja ti je crkla. Imao sam 7600GS i mogu reci da je odlicna kartica - za tu lovu je definitivno best buy. Jedini problem moze biti kada odlucis da je prodas... moraces nekog ili da zavrnes, da je das dosta ispod cene ili da je prodash nekom noobu koji ni ne zna sta kupuje. U svakom slucaju, ako u FarCry dobijas 100%-150% bolji frame rate u odnosu na 6600GT kao sto kazes, onda je kartica pun pogodak ;)

slucaj, srecom, uspesno resen...

zatvaram.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno