vidi testove pa odluci,karta je mnogoo brza od tog 2600,sta znam ja sam prodao 8600 gt i uzeo 3850.
da li se isplati kupovati doticnu karticu? nisam siguran kakav je proizvodjac
video sam da je oko 11000 tako da ako prodam moju i doplatim malo moze da se kupi,ali pitanje je da li uzimati???
ma sta mu fali sto je club 3d, nego gde ima da se kupi to za te pare, ja treba da kupim ovih dana, najjeftinije sto sam nasao je asus za 12000, a savrseno nemam nameru da im dam 1000 dinara vise samo zato sto je asus...
da ali ovo je club3d... neznam kakva je firma
Sve karte su iste jer ih proizvodi jedan proizvodjac, ovi ostali ih zalepe nalepnicu i prodaju ih pod svojim imenom, osim specijalnih modela. Jedino je cena veca zbog garancije zato je na primer ASUS skuplji jer daje 3 godine garanciju.
nisi upravu... nije ti to da AMD da po 10000 kartica sapphire-u,his-u,powercolor-u,asus-u itd pa oni nalepe logo i prodaju kao svoje...
mogu ti reci da kartice koje podrzavaju samo jednu firmu (sapphire,his,tul) uvek prave bolje modele nego oni koje prave i jedne i druge iz prostog razloga sto HIS npr hoce da napravi da kartica bude VRH i da bude bolja od nVidiinog referentnog modela, dok Gigabyte npr,ne sme to da budzi i da se utrkuje zato sto imaju saradju i sa kompanijom nvidia...
tako nesto sam procitao u jednom clanku renomiranog casopisa....
Meni uopste i nije jasno od kada su Asus video kartice merilo kvaliteta?
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=150149
Meni uopste i nije jasno od kada su Asus video kartice merilo kvaliteta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari