Šta je novo?

Club 3D 9600pro - problem

• Začetnik teme Začetnik teme CiCmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

CiCmi

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2006
Poena
610
Slika mi se totalno zablokira ili ide ali ko da imam voodo1 karticu jednostavno mnogo sporo i koci i to u igricama tipa Vietcong2 ili Brothers In Arms. Dok u Batfild2 ili Seruios Sam2 ide "normalno" u 1024x768 bez ikakvih seckanja i blokiranja. Neznam u cemu je problem imam instalirane OMEGA 3.8.205 drivere. Fastwrite mi je na off, probao sam svasta ali nista ni sam uspeo da uradim, ako neko zna u cemu je problem nek pomaze.

Nesto slicno se i meni desilo sa igrom Project Snowblind.Stigao sam do pola igre(oko 70 fos),onda sam u medjuvremenu igrao FEAR a kad sam pre neki dan ponovo pokrenuo Snowblind sve je seckalo i jedva se vuklo(<10fps),pa cak i uvodni filmici.U pitanju je graficka Leadtek 6200@6600.

Do duse ja sam menjao OpenGL version string override na 1.3 da bih mogao da startujem FEAR i posle toga se zeznuo Snowblind.Kad sam vratio na default nista se nije promenilo.(bar kod mene).Ako si ti ovo menjao probaj da vratis na no override (preko rivatunera-opengl settings-compatibility).Inace i meni sve druge igre rade normalno.

Nisam to nista menjao, gde ta podesavanja mogu da najdem i da li ima razlike sto je moja kartica ati a tvoja Nvidia.

Izgleda da ovo nema veze ja sam ponovo instalirao igru i sad radi ok.Probaj i ti da reinstaliras.Ova podesavanja mozes da nadjes u rivatuneru kao sto sam gore napisao u prethodnom postu.

Ma ista piča sve sam to uradio opet mnogo koči.

probaj Fastwrite na on, i ja sam imao 9600 i cini mi se da je ova opcija bila ukljucena.Probaj neke druge drajvere starije-novije nema veze.Pogledaj u task menageru da neka aplikacija ne blokira CPU.

Nazad
Vrh Dno