Šta je novo?

Club 3d 8800 gt, realno ili ne?

@Zlatan, zato sto ti jednostavno taj procesor nije usko grlo, takav mu je kakav mu je skor u 3dmarku, ali kada opalis igru, graficka ce ne smetano moci da radi, neces gubiti frejmove zbog nedovljno jakog procesora, kao sto bi bio slucaj da imas neki jednojezgarni procesor, da li sada razumes? Taj procesor je dovoljan za igranje i bilo koja graficka moze tu da pruzi 100% svog rada, dok recimo sa pravim uskim grlom ona u igrama bi radila sa na primer 70% snage. A 3dmark daje vise poena kada overklokujes procesor nego graficku.

Ma ja se totalno slazem sa tobom , samo kako drugacije nazvati tu cinjenicu da ti je skor manji za 30 %, NAPOMINJEM kad je rec o 3D MARKU 2006 ! Nadam se da ti sad razumes !
I uverio sam se da u igrama nema ni malo usporenja sa slabijim x2 proc u odnosu na C2duo????

Poslednja izmena:
@jonesba
qq sa 8800GT na 7200GS... pretpostavljam da prilikom reklamacije nisu imali novu da ti daju, ali ako si ti zadovoljan... :)

Ha ha ma kupio ovu 7200GS za 1700din novu sa 2 godine garancije nisam mogao bez kompa jer net i TV mi mnogo znace(i kao ucenje)...mislim da je najjeftinija PCI grafika i mislim cak da je jedina koja ja 32bitna a da ne pominjem da imam skor od 1566 u 3dmark 05

BTW Jean Luc je ok ali meni je najveci lik Quark(ili kako se vec pise) iz DS9 koga upravo opet prolazim iz dosade...

Izvinjenje moderatorima za OFF

A sto se tice 8800GT sa pravom ti kazu...ne brini za procesor jer to stvarno nema uticaja na igre nikakvog...ja 3dmark provrtim samo da vidim da li grafa radi kako treba jer je odlican po pitanju toga...

@Zlatan, odlicni rezultati u igrama, kako da nazoves poene u 3dmarku "rezultat sa AMD-om", i kraj price:)

@Srdjan011, ne pazis na casu.

Poslednja izmena:
Da bi ovo moglo lepo da se uporedi, obojica postujte samo SM2.0 i SM3.0 skorove, posto u 3DMark06 i CPU dosta utice na skor.

SM2.0 = 4384
SM3.0 = 4662
CPU = 2138

9705 FINAL SCORE ( GPU def 600/900 ; CPU 2,8 MHZ )

Poslednja izmena:
Vrh Dno