Šta je novo?

Club 3d 6600GT problem

• Začetnik teme Začetnik teme jbl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jbl

Slavan
Učlanjen(a)
06.06.2005
Poena
349
Cao svima ! Kupio sam juce ovu karticu uz koju sam dobio drajvere 71.20 i posto znam da imam novije 71.21 instalirao sam prvo njih ali sa njima imam problem naime divix nece da mi pusta uopste ukochi se mashina i posle nekog vremena pukne program za divix isto tako i na tv kartici nisam uopste imao sliku!! E onda sam vratio na 71.20 i tu mi je radio i divix i tv kartica ali postoji i ovde problem u igrici gta san anderas kada pocne kisha HAVARIJA!!Jako kochi bez obzira na rezoluciju i detalje i bilo sta isto tako i u Battlefield-u su mi nesto senke ishvarisane tako da neznam sta da preduzmem dali je to do drajvera problem ili do kartice??? Probao sam i neke 77.30 koji se dobijaju uz battlefield i ista greska sa divixom! Probao sam i 71.89 isti problem !! Pomagajteeee :wall: :wall: :wall:

pre sam imao 9600pro ali sam formatirao c particiju i instalirao novi xp tako da nista od stare nije ostalo.Neznam sta to moze biti

1. Da li si instalirao chipset drivere?
2. Koji divx codec i player koristis? Preporucujem ffdshow i Media Player Classic?
3. Pokusaj sa 77.72 sa http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp . Rade lepo samo malo brljaju sa bojama u overlayu, ali to se moze podesiti.

yooyo

instalirao sam sve sto treba za plocu nforce 66.93.Imam mnogo plejera ali ni sa jednim nece znaci nije do plejera ni do kodeka koliko se meni cini, jer sa 71.20 sve super radi sto se tice divix-a i tv-a.Probao sam i 77.72 drajvere i ista prica kao sa svim ostalim sem 71.20 🙁 Pocinjem da se nerviram i razmisljam da vratim karticu 😡 Koja je to fora da kupish novu karticu i tako da zeza?

Poslednja izmena:
@jbl

e i ti bi da kupis nesto i samo da zabodes i da to radi ...😀😀😀, pa lepo su uradili test i zakljucili su da su atijevi driveri mnogo stabilniji i da ne prave probleme, e sad imam isti problem kao i ti, delimo istu staru karticu ali sada bi zeleo da kupim nesto novo i naravno kada pogledam cene nema smisla uzimati 9800pro/xt nego preci na novu tehnologiju npr kao 6600 gt, posto kod Ati-ja nema sta da se nadje sa istim performansama za te iste pare

Pa znam da nema da i ja sam uvek bio za ati ali eto uzeo sam ovo jer cujem da je super i dobio sam je po odlicnoj ceni tako da... sad ako ne uspem da je sredim vraticu je pa cu smisliti nesto drugo da uzmem ili neznam da probam istu ali drugi proizvodjac mozda

Imam istu karticu vec 2 meseca (agp), i nemam nikakvih problema, kartica je savrsena, po meni najjaca posle 6800...so...zameni je za drugi primerak istog proizvodjaca, pa ako nece ni onda nesto drugo je u pitanju...

jbl je napisao(la):
instalirao sam sve sto treba za plocu nforce 66.93.Imam mnogo plejera ali ni sa jednim nece znaci nije do plejera ni do kodeka koliko se meni cini, jer sa 71.20 sve super radi sto se tice divix-a i tv-a.Probao sam i 77.72 drajvere i ista prica kao sa svim ostalim sem 71.20 🙁 Pocinjem da se nerviram i razmisljam da vratim karticu 😡 Koja je to fora da kupish novu karticu i tako da zeza?

Cekaj... ako imas problem sa bojama u filmovima idi u podesavanja u driveru / Color Correction pa izaberi Overlay a pri dnu sa Standard prebaci u Advanced.
Ovo je poznat bug sa 77.xx serijom drivera i bice sredjen u sledecoj verziji.

yooyo

Ako ti je za utehu i ja imam isti problem koji sam takodje resio stvaljanjem starijih drajvera (71.89). Isto ukoci pri pokretanju DivX-a i TV karte. Zauzece procesora u tim slucajevima je 100%.
U cemu je fora?

Nemoguce je da niko nema resenje ovog problema. 😡

Cekaj imas li ti tih problema sa driverima koji ti dodju na Cd-u?

Imao sam problema sa svim mogucim drajverima,ali sam konacno nasao resenje! :banana:
Bio je problem u GART drajverima za plocu. Meni je sve vreme bio instaliran 6.53 nForce drajver,ali sam vratio na 5.10 i sada sve sljaka super.DivX konacno mi radi sa svim drajverima novijim od 71.89.
Tako da instalirajte GART drajvere i nece biti problema.

P.S.I ranije sam imao 6.53,ali mi nije pravio problema,ali...

Nazad
Vrh Dno