Šta je novo?

Cloverfield

illidan

Nenadmašan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,205
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark - phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb cl16 3600
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2 - s.m.s.l ao200 mk2 - kef q350, fiio ft1 balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
asus vg27aql1a
Miš & tastatura
mchose l7 pro, kbd.fans tofu65 raw alu - cream soda switches - gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet
El to samo ja ne kapiram foru, ili?

Ovo napravljeno za one multitac monitore, or what?

Samo povlacite misem slike, kao da ih pregledate na stolu :). Ovo su valjda slike iz filma koji treba da se pojavi u januaru.

mozes i da ih okrenes :)

Matoro brate, matoro. Trailer sam video odavno!

takodje, svideo mi se film najvishe zbog "znash samo sto znaju akteri"...nema onih snimaka iz ptichije perspektive, delova gde vladini zvanichnici pitaju podredjene shta je ovo, kako da se unishti, ili sl...

Meni je bio poprilicno dosadan. Istina da je originalan, ali trecina filma je ona zabava koja meni kao gledaocu ama bas nista ne znaci. Ostatak onako...drmuckanje kamere koje je u principu realno ali zamara, sama cinjenica da lik snima sve oko sebe umesto da spasava zivu glavu mi je smetala da se uzivim.

na samom kraju filma potrebno je ili dobra kopija ili da se spusti shto nizhe nivo svetlosti i videcjesh da u momentu kada se chuje tachan sat ili opomena za kraj trake u svakom sluchaju se chuje ono TI TIT...tada u gornjem desnom uglu vidimo da "neshto upada u vodu" i bash bucjne...

mislim ako sam premotavao fight club besomuchno da izvalim da se 5 puta pojavljuje Tyler Durden pre nego shto ga prvi put vidimo, ovo mi je delovalo zaista "na keca"..tj premotao sam jednom i primetio to.

posle tog pada u stvari krecje pricha sa pochetka..

Film mi je bio simpa, ima malo gluposti ali bar je originalan.

Nazad
Vrh Dno