sulumper je napisao(la):planiram da se pojacam sa AMD Athlon64 X2 3800, pa me interesuje kakve su mu clock mogucnosti... trenutno sam na athlonu 3200
MB - dfi lanparty
MEM - 2x512 corsair xms
sulumper je napisao(la):planiram da se pojacam sa AMD Athlon64 X2 3800, pa me interesuje kakve su mu clock mogucnosti... trenutno sam na athlonu 3200
MB - dfi lanparty
MEM - 2x512 corsair xms
Serbianboss je napisao(la):Ja sam ga kloknuo na 2500 bez povecanja napona procesora.Cak mi je i temperatura bila visa za svega 1-2 stepena.
Ji 4Tze je napisao(la):mozes da ocekujes oko 2.7GHz na 1.45V-1.5V u proseku. Ako budes imao srece, mozda dobijes i 2.8-2.9GHz na nekih 1.50-1.55V
pa sto smo mi onda kupovali opterone, zbog cache-a?![]()
Ji 4Tze je napisao(la):u to vreme Optiji su bili sigurnija kupovina
znaci to je u pitanju, ne znam kakva je situacija sada, koliko su 'klokabilni' ovi novi X2, al pre par meseci bio je fazon - ako dobijes 2.6 sa nekim malim overvoltom super, 2.7 nije bas ono sto je moglo da se ocekuje![]()
Načuo sam da u našu zemlju X2 stižu po novim cenama početkom sledeće nedelje.M_M je napisao(la):koliko vidim, u Nemackoj se X2-3800 vec prodaje za oko 150e!
animaN je napisao(la):to znachi da ce kod nas cena biti oko 160 jura..........
Bice i jednog i drugog!danijel00 je napisao(la):jel taj x2 za 135eu 939 ili am2? ako je am2, onda da razmisljam o zameni cele masine, OPET |>
silverglider je napisao(la):Interesantno je to sto po nekim cenovnicima *na lageru* vidim X2 sa oznakom "brisbane" koji su desetak e jeftiniji od manchestera iste klasifikacije. Ali mora da su se prodavci malo zabunili, posto je brisbane najavljen tek za decembar, osim ako pod "brisbane" ne tretiraju nova jezgra sa 0.5 multiplikatorom.
U svakom slucaju, X2 3800+ za 135e, koliko mu je danas ovde cena, je ubitacno povoljno. Prilika da se za relativno malu kintu zameni single za dual core procesor na istoj ploci.
Pitanjce za one koji su to probali: mora li da se menja kernel WinXPa kad se ubaci dvojezgarni procesor (kao što mora za višeprocesorske sisteme, to sam radio svojevremeno) ili će zamena raditi sa postojećim kernelom?silverglider je napisao(la):Prilika da se za relativno malu kintu zameni single za dual core procesor na istoj ploci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari