Šta je novo?

Clock 2180

Bogdanikus

Slavan
Učlanjen(a)
19.06.2008
Poena
301
Imam e2180 2x1gb Geil na 800 i p35-ds3l i hteo bi procesor da dignem na 3.0 ako neko ima slicnu konfu pa da mi okaci slike iz biosa plz tnx

Ja sam to uspeo i na 3.6 sa GA-P35-DS3 sa PQI 800mhz 1GB x 4.

Samo sto sam morao da dignem na 1.55 pa se grejao malo vise :)

Drzao na 3.0 za svaki dan.

ma meni je dosta i 3.0 nego sam se smorio pratio sam upustva za klok i nikako nece da mi pokrene win na 3.0 jedino sto nisam menjao je ono za klok memorije iskljucio sam i onaj c1e i stavio napon 1.375 i nista smorio sam se... i da po def nece preko 2.7 jer sam ja ubo taj procesor sto je g.o.v.n.o za klokovanje

Poslednja izmena:
Veruj mi da hoce, mozda ti je los primerak.

Sa OC nije nista garantovano.

Ista ploca kao tvoja,procesor je e4600.

Poslednja izmena:
digao sam mu napon na 1.403 tu se ponasa "najstabilnije" u orthosu na 2 testa nece da pukne, a na 2 izdrzi...da li i dalje da mu dizem napon? na ovom naponu se nije restartovao sam od sebe za sada :D

digao sam mu napon na 1.403 tu se ponasa "najstabilnije" u orthosu na 2 testa nece da pukne, a na 2 izdrzi...da li i dalje da mu dizem napon? na ovom naponu se nije restartovao sam od sebe za sada :D

uh, taj je bas zeljan napona :)
ja moj na 1.216 drzim @2.7, a za 3GHz mu treba nesto vise (oko ~1.25)...

Uf dosta trazi napona jedino ako nesto dobro nisi podesio.Meni za 3Ghz treba 1.275 sto mi je i default napon.:)

Moj je 3.2Ghz ali na 1.375 isto zeljan napona ......

a kada navodite napone da li su to vrednosti iz biosa ili iz cpu-z? meni radi na 1.3V u biosu na 3Ghz, a na 1.4V na 3.2Ghz, na koliko ga i drzim 24/7...

Nazad
Vrh Dno