Šta je novo?

Clive Barker's Hellraiser: Revival

Valja početi sa pripremama polako 🙂
Od filmova sam gledao samo prvi deo. Ima li neki fan serijala da preporuči šta jos odgledati ? Koliko vidim ukupno ima 11 filmova, šta valja a šta preskočiti ?

Nisam znao da ima 11 komada. Odgledaj prvih par, ne secam se detalja iz filmova, ali da kazemo prva 3 npr. Ovo novije slobodno preskoci.

Inace, definitivno deluje kao igra koja bi mogla lepo da se pokaze, ali videcemo recenzije po izlasku.

Prva dva filma i možda treći deo. Ostalo za izbegavanje.

Uzeću Deluxe edition preorder za PS5, ako je neko zainteresovan da delimo (nosilac/gost) neka mi pusti PM

Tesko da ce da prestigne Undying po kvalitetu.
Meni ovi okaceni vdeo zapisi u temi izgledaju kao Doom 2016, ali sa zacinima... nisam zicer.
A bas bih voleo da unese nesto novo u fps zanr.

Tesko da ce da prestigne Undying po kvalitetu.
Meni ovi okaceni vdeo zapisi u temi izgledaju kao Doom 2016, ali sa zacinima... nisam zicer.
A bas bih voleo da unese nesto novo u fps zanr.
Interesantno koliko vecina gejmera cesto pominju Unying u ovom kontekstu, dok recimo neki koji bi MORALI da to imaju na umu, nikada nisu ni culi za Undying, horor igre im nisu ni na wishlisti - a da je takvih kao gejmera vise, koji shvataju sta znaci imati Barkerovo ime u naslovu neke horor igre, znali bi u startu kakva igra treba da bude. Ovako, za neki ozbiljan Undying "love letter" ce morati jos duuugo da se ceka.

I Hadje, pliz, da ne uporedjujemo i stavljamo u isti kos ovo sa IDovim remek delom. 🙂

Promasio si ono najbitnije u poslednjoj recenici, a to je niga plz... ne hajde pliz!
Ovo ce da bude flop, ali se nadamo svim silama da nece...
licno se nadam da ce ovaj naslov da me vrati gejmingu. Ali sansa za to je jako mala...

Promasio si ono najbitnije u poslednjoj recenici, a to je niga plz... ne hajde pliz!
Ovo ce da bude flop, ali se nadamo svim silama da nece...
licno se nadam da ce ovaj naslov da me vrati gejmingu. Ali sansa za to je jako mala...
Haha da 🙂

Sta znam, ako si ljubitelj horora i ako ocekujes da te neka horor igra vrati gejmingu onda nisam siguran da si na pravom mestu. Moja preporuka ako hoces neki dobar horor, mozes uzeti Dead Space remake koji je super, pa najnoviji Resident Evil koji je mozda i jedan od najboljih u celom seijalu, onda mozes da bacis pogleda na Routine koji je unikatno iskustvo i topla preporuka.

Interesantno koliko vecina gejmera cesto pominju Unying u ovom kontekstu, dok recimo neki koji bi MORALI da to imaju na umu, nikada nisu ni culi za Undying, horor igre im nisu ni na wishlisti - a da je takvih kao gejmera vise, koji shvataju sta znaci imati Barkerovo ime u naslovu neke horor igre, znali bi u startu kakva igra treba da bude. Ovako, za neki ozbiljan Undying "love letter" ce morati jos duuugo da se ceka.

I Hadje, pliz, da ne uporedjujemo i stavljamo u isti kos ovo sa IDovim remek delom. 🙂
Paaaaaaaaaaa sta onda reci za Clive Barker's Jericho? 😂
Slazem se da je Undying odlican bio ali Jericho je bio los

Nije bio los toliko koliko su igraci ocekivali nesto na nivou Undyinga, ali eto dobili su maltene neki drugi znar, coop shooter koliko se secam, ali nije bio ****** toliko.

Ne mozes ni previse da napravis horor strasnim jer treba da se prodaje..
Razumem klince koji su plasljivi, cak i pubertetlije, ali covece kad vidim one matore konje koji se bre tresu kao prut a apsolutno se nista ne desava na ekranu (govorim o igri koju sam igrao i znam scenu i stvarno se tad nista ne desava). Mozda to rade da bi im stream bio zanimljiviji, ko zna...

Utiska sam da kada su devovi pravili recimo Undying da su imali relativno odresene ruke. Gaming tad nije bio ni priblizno mainstream kao danas a i ta deca koja su ga igrala (mi) nismo bili osetljivi na sve i svasta.

jericho je bio odličan. niste pratili priču.
Enlil i Inana su glavni protagonisti Eyes Wide Shut, pa niko ne kaže za taj film da je bulja.

Od filmova nije loš ni onaj što je sniman kod nas mada je daleko od prvih delova. Mislim da je to poslednji deo, dešava se na belom dvoru.

Nazad
Vrh Dno