Šta je novo?

Click & Point ...

Nije losa za sada, koliko sam je odigrao. Elementi avanture (iz treceg lica), ima malo arkade, srecom kratkotrajne. Zvuk je fenomenalan, grafika odlicna. Kretanje dok se ne naviknes, malo konfuzno ali stavljanjem kamere "iza", resava se stvar. Mali problem sa 6600 gt i novijim driverom resen instalacijom starijeg drivera 81.98. (ako neko bude imao slican problem, ovo je resenje te situacije). Nastavljamo dalje sas igranjem... :)

bojsa je napisao(la):
Odmah javi, strasno me zanima, moram to da nabavim..... :smash:

Nabavio sam igru i mogu da kazem da je odlicna i da je u potpunosti opravdala moja ocekivanja. Grafika je fantasticna (mozete se uveriti na screenshot-ovima ;) ), a zvuk i muzika u igri nimalo ne zaostaju za njom. Likovima u igri se upravlja pomocu WASD tastera (kao u FPS igrama), a misem rotirate kameru. Borba sa neprijateljima je trapavije uradjena,a tu prvenstveno mislim na problem sa kamerom koja cesto stane u nezgodan ugao, pa je malo teze zavrsiti borbu u svoju korist. Ovaj problem moze da se prevazidje cim se malo naviknete na takav sistem borbe, pa mi ovo i nije tako veliki minus igre. Sto ze zagonetki tice, stigao sam do jedne koja me je naterala na razmisljanje. Mislim da znam sta treba da uradim da bih je resio, ali ne uspevam da zamisao sprovedem u delo. :) Eto toliko, idem da nastavim dalje da igram. :type:

Pozdrav. :wave:

Prilozi

• 06.jpg
    06.jpg
    121 KB · Pregleda: 39
  • 07.jpg
    07.jpg
    162.6 KB · Pregleda: 49
  • 08.jpg
    08.jpg
    159.4 KB · Pregleda: 33
  • 09.jpg