Šta je novo?

Classic WinAMP Plugins

RazbojNick

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2004
Poena
865
Posto www.WinAMP.com vec neko vreme ne podrzava v2.xx, zanima me gde mogu da nadjem kolekciju plaginova za ovu verziju? Trazio sam preko vise pretrazivaca, ali su uglavnom jedan-dva plagina na sajtu, i to je to.

I, ne, necu preci na verziju 5.

Poslednja izmena:
Nema razlike koja moze da smeta izmedju 2.xx i 5.xx.

Upravo. Instaliraš najnoviju verziju 5.08e i namestiš classic skin. Podjednako brzo se startuje, učitava velike liste...
Ukoliko to ne uradiš samo ćeš imati probleme (nedostatak plug-in-ova, nekompatibilnost istih, manjak opcija...)

Samo hrabro! 😉

Definitivno je tako najbolje.
Loša iskustva sa Winampom idu iz verzije 3 koja je, najblaže rečeno, najgori media player koji sam ikad instalirao na mom računaru. Radeo je nekih 2 1/2 dana, i tada je bilo jedno lepo ½uninstall½ verzije 3 i ½install½ again verzije 2.
Medjutim, 5-ica je druga priča. U sebi ima klasik skin koji je prilagodjen low-end mašinama, radi savršeno, brzo se diže, puno novih opcija...
Nećeš zažaliti.

Dobro, cita li neko nekad ceo post? Ne budite ZoNi. Necu preci na 5-icu. Meni 2.92 radi odlicno i nemam potrebu za upgrade-om.
Ono sto me je zanimalo jeste ima li neki sajt koji jos drzi plaginove za staru verziju?
Sinulo mi je pre neki dan da je postojao plagin koji je citao zvucne ASF fajlove (ne, nemaju veze sa M$-om) iz starih NFS igara, ali ne mogu da ga nadjem. Google pretraga otpada iz ociglednih razloga, a usput hocu i da nadjem jos neke plaginove, a ne da ih skupljam preko 50 sajtova.

Jos jednom, zna li neko takav sajt?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno