Pre neki dan drugar komsija mi je doneo da pogledam i ako hocu da kupim kasetofon za auto. Kastofon je marke clarion, oznaka mu je CMX 230, uz njega ide jos gomila delova: neki ekvilajzer isto clarion ge-311c, nekakva metalna kutija, koja je malo manja od kasetofona i koja je ustavri njegov tjuner, tu su i kompletni kablovi za povezivanje, daljinski, uputstvo, garancija itd.
On za sve to trazi 20 e!
Napominjem da je sve to novo i u kutijama!
Prilikom proucavanja uputstva provalio sam da je to kasetofon bez pojacala i da cu morati pojacala posebno da kupujem.
Zanima me vase misljenje da li je ta cena ok?, da li je uopste isplativo kupovati pojacala ili da se okanem toga?
koja pojacala dolaze u obzir? i kolika im je cena?
meni nije nesto vazan cd za auto, posto u autu volim uglavnom da slusam radio! nevolim bas neku preglasnu muziku!
plocica na kasetofonu se spusta ali ne skida! u prospektu za kasetofun preporucuju sledeca pojacala: clarion 812HA ili 1402 HA. gde bih mogao da nadjem ova pojacala, koja im je ekvivalentna zamena?
kasetofon na oko izgleda extra ali me brine to sto mu se ne skida plocica!?
neke od karakteristika kasetofona su:
full logic control operation
electronic quartz -locked pll tuning
auti dx-lo
super sasc .. signal actuated stereo control
fm noise canceler
electronic DC servo motor
blank skip
intro tape scan
motorized load/eject
full function infrared control
....
....
....
On za sve to trazi 20 e!
Napominjem da je sve to novo i u kutijama!
Prilikom proucavanja uputstva provalio sam da je to kasetofon bez pojacala i da cu morati pojacala posebno da kupujem.
Zanima me vase misljenje da li je ta cena ok?, da li je uopste isplativo kupovati pojacala ili da se okanem toga?
koja pojacala dolaze u obzir? i kolika im je cena?
meni nije nesto vazan cd za auto, posto u autu volim uglavnom da slusam radio! nevolim bas neku preglasnu muziku!
plocica na kasetofonu se spusta ali ne skida! u prospektu za kasetofun preporucuju sledeca pojacala: clarion 812HA ili 1402 HA. gde bih mogao da nadjem ova pojacala, koja im je ekvivalentna zamena?
kasetofon na oko izgleda extra ali me brine to sto mu se ne skida plocica!?
neke od karakteristika kasetofona su:
full logic control operation
electronic quartz -locked pll tuning
auti dx-lo
super sasc .. signal actuated stereo control
fm noise canceler
electronic DC servo motor
blank skip
intro tape scan
motorized load/eject
full function infrared control
....