Šta je novo?

Clanbase UT3 & Cod4

a1m.

Slavan
Učlanjen(a)
14.11.2007
Poena
301
Sta je clanbase?-Sajt/organizacija posvecena online multiplayer takmicenjima i rangiranjima klanova/igraca.

Dakle s tim u vezi da li ima zaintersovanih koji bi igrali, u naslovu navedene igre, online?
Cilj je da se formira klan,ciji bi interesi prevashodno bili zabava izmedju igraca iste nacionalnosti, a kao neki zeljeni interes eventualna pobeda na nekim ladderima/takmicenjima.

Skill nije vazan,kao ni godine, samo zelja za zabavom i neki dnevni minimum posvecen timu.

Ukoliko ima zainteresovanih neka postuju ovde, a ja cu kad i ako bude dovoljno pristalica kontaktirati iste.

Pozz:wave:

ako je tako kako ti kazes, ja sam veoma zainteresovan :) ako koristish neki messenger razmenicemo preko private pa se cujemo

ut3 malo teze bez originala (ili gresim ?), cod4 moze, ja sam zainteresovan ali ne mogu da obecam ispunjenje minimuma svaki dan, posao ovo ono...I ja bi najvise voleo da mogu da ispunim minimum, zbog sebe i toga sto volim da igram nesto, ali kao sto rekoh, posao, obaveze, zene, alkohol...

i ja sam bash o tome razmishljao... najvishe problema mi prichinjavaju taj minimum, original igre, i famozni upload od 64 kod telekoma :p a recimo da uzimanje brzeg paketa nije u planu trenutno :0

Sto se tice originala, na ZEST-u ga najavljuju za decembar. A nekih 10-15e i nije strasno za nekog ko ce igrati "ozbiljno" ( clanbase i ostale lige, dakle klanski ).

Prvo, drago mi je da je neko odgovorio:D

A sada ja vama da odgovorim:

1)Trenutno na clanbase-u se igra Unreal Tournament Demo(dakle free verzija) i to naravno jer igra josh nije izasla.

2)Cod4-prekjuce je zvanican ladder izasao na clanbase-u i tu ce morati original.(da bi se prijavio na takmicenje moras da uneses guid-dakle mora:p)

3)Sto se brzine interneta tice i protoka,ma to nije vazno:D vazno je samo da imas adsl ili cable (bilo koji paket,jer je ping uvek isti),tu mnogo veci problem pravi lokacija servera odnosno koliko je udaljen od nas

E to su one, aj da kazemo ruzne ali realne stvari,koje su potrebne.

Dobra stvar je upravo u tome sto ukoliko se taj tim sastavi svi smo iz iste zemlje/grada.Zasto je to bitno?
Iz vise razloga:

1)Mozemo da se upoznamo uzivo:D
2)Mozemo jednostavno da prikupimo sredstva neophodna za opstanak jednog klana(serveri, sajt, teamspeak)
3)Mozemo takodje da vezbamo u LAN-u sto je uvek bolje nego online-direktnije je
4)Komunikacija u toku meca je jednostavnija i zabavnija
5)Mozemo da ucestvujemo u "Nation's Cup"-Dakle Srbija versus...

Ja licno imam 2 godine iskustva na clanbase-u,sto je dobro jer znam i administratore a neko vreme sam i pisao za njih.
Razocaravajuce za vas je to sto ja licno nemam apsolutno nikakvo iskustvo u ove 2 igre.Ja sam ih video i gledao kod ortaka i dopale su mi se i igracu ih online sigurno.

Svrha ovog "Topic"-a je da se vidi koliko nasih ljudi bi htelo a ,samo sastavljanje klana bi bilo tek za nekih mesec-2 (da se nadje dovoljno ljudi,da se nabave originali, i da se upoznamo i dogovorimo oko svega:D)

Eto toliko od mene za sada,ako vas josh nesto zanima vi pitajte:wave:

P.S: I ja radim i imam devojku i studiram i idem u teretanu i na spanski:d

Svi zainteresovani neka nastave da postuju ovde i molim vas da navedete za koju ste igru zainteresovani u slucaju da niste za obe.

Poslednja izmena:
Evo cisto neke trenutne statistike sa Clanbase-a
Dakle informacije o aktivnostima na ovim ladderima(Aktivnost=koliko je meceva odigrano u ovih mesec dana,a #Clans=koliko igraca/klanova ucestvuje u nekom ladderu)

Prilozi

• Ut3ladder.jpg
    Ut3ladder.jpg
    37.6 KB · Pregleda: 62
  • Cod4ladder.jpg
    Cod4ladder.jpg
    84.6 KB · Pregleda: 67
ja sam za UT3, kupujem original čim se pojavi, a ako se neće pojaviti kod nas do decembra onda kupujem iz inostranstva, jer izlazi sad u ponedeljak.

prijavljivanje klana na clanbase je free ili se placa nesto za pravo na takmicenje?

Meni uskoro stiže COD4 original, pa ću možda moći da vam se pridružim, ali ne mogu da garantujem isto kao i GX za vreme zbog obimnog posla, devojke itd... ;)

Poslednja izmena:
prijavljivanje klana na clanbase je free ili se placa nesto za pravo na takmicenje?

Evo ovako:

Clanbase je potpuno free.Dakle potrebno je da se prijavite(tj napravite nalog) u kome cete dobiti vas licni broj.
Sto se konkretno klana tice i njegovog prijavljivanja-vec uradjeno:D

Dakle klan je napravljen ali je neaktivan.Cekamo da se skupi dovoljan broj igraca da bi napunili rooster i zezanje moze da pocne,)

Ukoliko vec imate nalog,samo mi ostavite ovde ili u pm vash broj i ja cu da vas ubacim u klan.

Ukoliko nemate nalog a zelite da udjete u klan vec sada idite na ovu adresu http://clanbase.ggl.com/psignup.php
Kada dobijete broj, isti postupak posaljite mi broj i ja vas dodajem.

Do tada pozz:wave:

P.S: ja sam a1m. samo nisam na svom kompu,zaboravio sam sifru pa pisem sa misticxovog accounta.Dakle brojeve saljete a1m-u a ne misticxu:)

Ne moras da nam verujes samo se ti registruj na clanbase:)

Ne moras da nam verujes samo se ti registruj na clanbase:)

Oo...na benchu se prica o clanbase-u. Da li je moguce...da li to znaci da je nasa igracka zajednica konacno pocela da se uozbiljuje?
BTW postoji i ESL

Ja sam vec regovan na clanbase-u... ali igram trenutno cod2... imam original kljuc... a za cod4 uzimam cim se pojavi na zest-u... tako da mogao bih da ucestvujem ali nemam ni adsl ni kablovski, na wirelesu sam ping nije los... do 120ms... zavisi od servera... na obinetovim serverima imam oko 50ms sto je odlicno...

Evo kako za sada izgleda rooster:d

Josh ljudi nam treba ,Josh Josh!!!!:d:d

Svi su dobrodosli :)

Prilozi

• rooster.jpg
    rooster.jpg
    106.3 KB · Pregleda: 73
Evo kako za sada izgleda rooster:d

Josh ljudi nam treba ,Josh Josh!!!!:d:d

Svi su dobrodosli :)

Nije valjda da se jos niko nije prijavio hahahah... al barem bi trebalo da se navede da je potrebno imati original da bi mogli odmah da nesto igramo, npr Call of duty 2... server uglavnom imaju ti protiv kojih igramo... a i mozda bih ja mogao da pitam jednog lika da nam pozajmi server al opet je najbolje imati svoj server... cini mi se da su za server koji je u madjarskoj, obinet, za 6 meseci dali 50e il tako nesto...

Jedna vest :

Sredinom januara pocinje Clanbase Nations Cup. Dakle nacija protiv nacije.Zamloljen sam od strane nekih nasih igraca da pokusam da nadjem zainteresovane za COD4 koji bi zeleli da ucestvuju i brane boje Srbije.Ukoliko ima zainteresovanih koji imaju mogucnost da igraju u multiplayeru neka se sto pre jave ili ovde ili na clanbase-u ovde http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1468010

Ovo je hitno dakle mozemo da se prijavimo za kup do 6 januara najkasnije !!

Nazad
Vrh Dno