mozda jedno dummy pitanje ali kako ja da uradim update igre, narodne, jel treba da skinem fajl sa interneta?
Eh sad, trt. Ja sam igrao sve Civilizacije do sada i Civ V mi je jako zabavan, iako ima svoje probleme.
igrao sam civilizacije od dos varijante, i kazem da je ova igra u nekim stvarim korak napred a u drugim je korak u nazad... sto moze biti dobar start za naredna izdanja ili dodatke
hc fanovima prethodnih serijala ce biti nazalost razocarenjeu neku ruku i jeste, ali u danasnje vreme nije bas da je igra za retarde, ako pogledas ostale aktuelne naslove :d
Nope, nema.skidrow update 7 ima sve to,
Kako stoji stvar za modovima. Jel se radi nešto poput Rise of Mankind za CIVV i da li je uopšte moguće dodavati sadržaj i kompleksnost koji nedostaju putem modova?
malo sam razocaran. poceo sam da igram, i mnogo su lose uradjeni tile-ovi. sve civilizacije sam igrao, i dalje mi nije najjasnije kako ovde da napravim grad na sto boljem mestu. tile-ovi su uzasni, heksagoni ovi mi se ne svidjaju, i mnogo je glupo uradjen sistem gledanja informacija pojedinacnog tile-a. izgleda da su bas uprostili civilizaciju kao igru sa ovim delom, a ukomplikovali one manje bitne stvari. sve mi deluje kao da je ovo ISTA stvar samo sa boljim 3D efektima. ja da se pitam, civ igre bi uvek trebale da budu sa 2D sprajtovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari