Šta je novo?

Civilization III

laxduke

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2002
Poena
619
Ako je neko spreman na partiju od ~xx sati, moze da me kontaktira.
Bas bi zeleo da odigram jedan 1vs1 u ovoj igri.

laxduke je napisao(la):
Ako je neko spreman na partiju od ~xx sati, moze da me kontaktira.
Bas bi zeleo da odigram jedan 1vs1 u ovoj igri.

Vrlo rado, imas li verziju za mrezno igranje?

Re: Re: Civilization III

Alexandar je napisao(la):
Vrlo rado, imas li verziju za mrezno igranje?

Naravno.
Moze i TCP/IP znaci varijanta preko telefona, mada mislim da bi bilo jednostavnije da ili ti ili ja dodjem u goste :)
Naravno dogovororicemo se za detalje.
Nivo tezine je DEITY, 4 CPU-a, i nas dvojica, ili samo nas dvojica.
Ako igramo sa CPU-ima, glupo je igrati ispod DEITY-a O:)

Re: Re: Re: Civilization III

laxduke je napisao(la):
Naravno.
Moze i TCP/IP znaci varijanta preko telefona, mada mislim da bi bilo jednostavnije da ili ti ili ja dodjem u goste :)

Uf. Pa kako ti to igras kad deres 2-4 CPU-a na Deity ? :)
Svaka chast

Re: Re: Re: Civilization III

laxduke je napisao(la):
Naravno.

Ovo je malo iznad moje lige, za sada propustam lestvicu :(

Re: Re: Re: Re: Civilization III

OptiPlex je napisao(la):
Uf. Pa kako ti to igras kad deres 2-4 CPU-a na Deity ? :)
Svaka chast

Mogu da ti posaljem save, da pregledas malo.
Imao sam poteskoca, rus je ispao glup, iako je imao podrsku od mene sa 1000 gold / day + rubber + aluminum + oil + luxuries.
Nije odrzao balans na drugom delu mape, persijanac je malo povileneo, i sada ce se cela partija extra oduziti.

Vrlo zanimljiv save, posalji mejl.

Ja igram CIV 3 ali sudeci po tvojim postovima imam josh mnooogo da ucim da bih te stigao

Nisam ni ja igrac tog kalibra a i da jesam... ljudi... kakva je to zgubidan igra. Ubila bi me zena kad bih se upustio u tako nesto, a i dete bi zaboravilo kako izgledam ,)

JA sam raspolozen,ali ako ti odgovora pocetkom februara sada imam ispite

Calibra 4WD je napisao(la):
JA sam raspolozen,ali ako ti odgovora pocetkom februara sada imam ispite

Moze, samo da ne dodje u medjuvremenu Tron v2.0, posto ako on stigne, dok ga ne isisam celog necu se smiriti :eye:

laxduke je napisao(la):
Moze, samo da ne dodje u medjuvremenu Tron v2.0, posto ako on stigne, dok ga ne isisam celog necu se smiriti :eye:
Tron 2? Sta je to? Nisam cuo za njega...
ALi Civilizacija je sjajno vrlo zarazna...igrao sam skoro sve verzije...

lax ako ti nije tesko jel mozes meni da posaljes save na [email protected]
hvala :)
btw ako sam te dobro razumeo ti rusu dajes 1000golda po turnu ????
ja toliko ukupno ne nakupim za sebe :)

Evo statusa pre i posle napada na rusa.
ftp://[email protected]/laxduke/Saves.zip
Status sa mojom pomoci ne mogu da nadjem, posto je dosta mator, ali uglavnom granice rusa su bile skroz do zapadne obale, znaci imao je i babilon i sve zapadno ka meni, i opet nije iskoristio sansu.
Glupi kompjuter :cuss:

u jeee

pazi vako ;)

imaces dobre izazivace znam jos jedno 3-5 likova koji jako igraju planirali smo jedan session u nekoj igraonici pa ako se realizuje pozvan si

Azda' je napisao(la):
u jeee

pazi vako ;)

imaces dobre izazivace znam jos jedno 3-5 likova koji jako igraju planirali smo jedan session u nekoj igraonici pa ako se realizuje pozvan si

Dogovoreno.

Uros 064/1101-959

ok
uzo sam broj pa ukoliko se dogodi nesto javljam ti poz

Evo vec par dana pokusvam da skinem te savevove sa drenika ali ne ide
:( da li ja pravim gresku ili je greska u linku negde ?

Help

Trebami mi mali savet. Tice se aviona. Naime kad je imam fajtere a protivnik bombardere. Ja lepo stavim air superiority mission to jest kontrolu neba medjutim protivnik mi bombarduje sve zivo a moji lovci nista cak ni u polju do grada ne reaguju kad mi protivnik bombarduje prugu ili slicno. U cemu je problem? Imam verziju 1.0.

e mene **** tehnologija kako najbrze da je unapredjujem laxe javi pomoc :)

mb4 je napisao(la):
Evo vec par dana pokusvam da skinem te savevove sa drenika ali ne ide
:( da li ja pravim gresku ili je greska u linku negde ?

Izgleda da je drenik "opet" isekao saobracaj van svojih dual-up linija.
Poslacu ponovo save na neki drugi domen.

Re: Help

DayWalker je napisao(la):
Trebami mi mali savet. Tice se aviona. Naime kad je imam fajtere a protivnik bombardere. Ja lepo stavim air superiority mission to jest kontrolu neba medjutim protivnik mi bombarduje sve zivo a moji lovci nista cak ni u polju do grada ne reaguju kad mi protivnik bombarduje prugu ili slicno. U cemu je problem? Imam verziju 1.0.

Avioni reaguju na polovini operativnog dometa, znaci ako je grad u pitanju, reaguju na kvardartu 6x6.
Ako ti i tu prolazi, onda je do verzije, posto ja igram sa 1.29f i nemam tih problema.

Azda' je napisao(la):
e mene **** tehnologija kako najbrze da je unapredjujem laxe javi pomoc :)

Hmm, to je najtezi deo igre, moras da znas sta hoces, a da pri tome se stalno siris u sirinu, a tehnologijom u dubinu.
Vrlo tesko, ja obicno dobijam nauku tako sto pretim sopstvenom vojnom silom.
Obicno me ima 2-3x vise od protivnika koga plasim, malo ga napadnem, ugrozim, i onda za mir mu trazim obicno sve sto mogu da pokupim sa diplomatskog stola.
Naravno, njegov napad izproviciram, tako da on prvi napadne, da mi ne padne diplomatski rejting u tudjim ocima, mada sve to treba lepo iscenirati i isplanirati.

Sve u svemu, srz cele igre....

hm

slazem se sa tobom :)
i ja volim da idem na iznudu...

bitna expanzija uzasno i kontrola resursa pritom treba graditi vojsku i biti fin sa njima :) paziti na svoje stanovnistvo itd..
simpaticna igra

Dogadja mi se da Integrated defense ne reaguje, tako da me nukaju opusteno. Uopste nema one poruke (bilo da je odbranio ili ne) koja se uvek pojavi kod nukovanja. Da nije neki bag majqmu? Instaliran je 1.29f, svuda SAM-ovi, tezina emperor, ako je to uopste bitno.

ah

eeeeeee kad se setim kada sam igrao prvi deo. Bila je to igrica koja me je navukla na racunar...DROGA, to je bilo. Realno kidam, igram sa 7 na emperor, raspolozen sam da igram u multiplayeru, mada mislim da bi to trajalo danima. U svakom slucaju, ako bude neko akcijanje u igraoni tu sam.
[email protected]

Re: Help

DayWalker je napisao(la):

baci pogled ovde i skini patch>
http://www.atarisupport.com/newfaq/civilizationiii.php?browser=1&issueNum=201&osType=WIN2K&pageDisplay=MAIN#faq_prodissues

Trenutni save sa kojim gadjam na 4 mesto na svetskoj listi.
Nije jos sve gotovo, ali do sada vrhunac moje logistike i takticke procene.
Napad je trajao ravno 46 minuta, sve sam proracunao do poslednje jedinice.
U zipu su statusi pre i posle napada.
Sada je red na francuza, a to ce potrajati ~12 krugova dok se sredi logistika i podrska.
Sve u svemu napad nuklearnim oruzijem se ne isplati zbog ostecenja terena, ali kupuje vreme drasticno za skupljanje future tech poena.
Da bi se pregledao status potrebna je verzija 1.29F

Link ...
http://home.drenik.net/laxduke/saves-new.zip

laxduke je napisao(la):
...

Tron 2.0 ??? Presao za dva dana odlicna igrica samo malo kratka ;)

Nazad
Vrh Dno