laxduke je napisao(la):Ako je neko spreman na partiju od ~xx sati, moze da me kontaktira.
Bas bi zeleo da odigram jedan 1vs1 u ovoj igri.
Alexandar je napisao(la):Vrlo rado, imas li verziju za mrezno igranje?
laxduke je napisao(la):Naravno.
Moze i TCP/IP znaci varijanta preko telefona, mada mislim da bi bilo jednostavnije da ili ti ili ja dodjem u goste
Naravno dogovororicemo se za detalje.
Nivo tezine je DEITY, 4 CPU-a, i nas dvojica, ili samo nas dvojica.
Ako igramo sa CPU-ima, glupo je igrati ispod DEITY-a O![]()
laxduke je napisao(la):Naravno.
Moze i TCP/IP znaci varijanta preko telefona, mada mislim da bi bilo jednostavnije da ili ti ili ja dodjem u goste
Naravno dogovororicemo se za detalje.
Nivo tezine je DEITY, 4 CPU-a, i nas dvojica, ili samo nas dvojica.
Ako igramo sa CPU-ima, glupo je igrati ispod DEITY-a O![]()
OptiPlex je napisao(la):Uf. Pa kako ti to igras kad deres 2-4 CPU-a na Deity ?
Svaka chast
Calibra 4WD je napisao(la):JA sam raspolozen,ali ako ti odgovora pocetkom februara sada imam ispite
Tron 2? Sta je to? Nisam cuo za njega...laxduke je napisao(la):Moze, samo da ne dodje u medjuvremenu Tron v2.0, posto ako on stigne, dok ga ne isisam celog necu se smiriti :eye:
kUdtiHaEX je napisao(la):Tron 2? Sta je to? Nisam cuo za njega...
ALi Civilizacija je sjajno vrlo zarazna...igrao sam skoro sve verzije...
Azda' je napisao(la):u jeee
pazi vako
imaces dobre izazivace znam jos jedno 3-5 likova koji jako igraju planirali smo jedan session u nekoj igraonici pa ako se realizuje pozvan si
mb4 je napisao(la):Evo vec par dana pokusvam da skinem te savevove sa drenika ali ne ide
da li ja pravim gresku ili je greska u linku negde ?
DayWalker je napisao(la):Trebami mi mali savet. Tice se aviona. Naime kad je imam fajtere a protivnik bombardere. Ja lepo stavim air superiority mission to jest kontrolu neba medjutim protivnik mi bombarduje sve zivo a moji lovci nista cak ni u polju do grada ne reaguju kad mi protivnik bombarduje prugu ili slicno. U cemu je problem? Imam verziju 1.0.
Azda' je napisao(la):e mene **** tehnologija kako najbrze da je unapredjujem laxe javi pomoc![]()
DayWalker je napisao(la):Trebami mi mali savet. Tice se aviona. Naime kad je imam fajtere a protivnik bombardere. Ja lepo stavim air superiority mission to jest kontrolu neba medjutim protivnik mi bombarduje sve zivo a moji lovci nista cak ni u polju do grada ne reaguju kad mi protivnik bombarduje prugu ili slicno. U cemu je problem? Imam verziju 1.0.
Tron 2.0 ??? Presao za dva dana odlicna igrica samo malo kratkalaxduke je napisao(la):...
Moze, samo da ne dodje u medjuvremenu Tron v2.0, posto ako on stigne, dok ga ne isisam celog necu se smiriti :eye:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari