Šta je novo?

civ3 play the world

vucko83

Čuven
Učlanjen(a)
26.12.2001
Poena
620
Jer imao neko problema sa civ3 play the world,stalno mi izbacuje iz igre i pod xp-om i 98.

Verovatno si instalirao neki patch. Slicno iskustvo sam imao sa cistom Civ III nakon instalacije 1.16f patcha i to u kasnijim (citaj, zanimljivijim) fazama igre. Moja pretpostavka je da patch prepoznaje crackovanu igru i izbacuje te u poznim turnovima (sto ne mora biti tacno, ali je meni najlogicnije, s obzirom da sam nakon deinstalacije patcha, igre i ciscenja registryja dobio stabilniju igru).

Moj savet ti je da deinstaliras obe Civ i ocistis registry te ponovo se instaliras.

Ako to ne pali, Plato uvek ostaje kao alternativa (ako si spreman da platis cenu). U tom slucaju bi mogao da maltretiras i tehnicku podrsku FireAxisa. :p

Ne, kod nas je stigla neka beta, ne moze cak ni da se instalira patch.
Igra stalno puca, ne moze da se igra.
Pitao sam ovde da li neko ima normalnu verziju igre i niko nije odgovorio. :(

Sachekaj Azdaja da ti se javi... mislim da on ima civ3 i da mu sve lepo radi...

pa da

Pa da,play the world je u svari updte za obicnu civ3.To jest instalirao sam play the world posle instalacije obicne civ3.
A bacio sam pogled,i nema nekih "senzacionalnih"
unapredjenja.

Ja sam imao slican problem
Ali kada me hoce da izbaci zapisem file koji nedostaje otidjem u program files i tamo ubacim file

Ja sam u Exitu kupio normalnu, dakle, punu verziju i Civ-a i PTW. Nema fajlova koji nedostaju. Patchove sam normalno instalirao.
?

Koristite lose krekove i za CIV III i za PTW.
Ja sve imam izpecovano na poslednjoj verziju, i sve mi radi.

Problem kod kreka sam resio tako sto nisam skidao krek za verziju igre koju igram, nego sam skidao "cistac" zastite.
Mnogo bolje resenje nego cekati na gcw da izadje krek za igru koju imas i to za poslednji patch, a igra ti se recimo sada i odmah.

Uz poruku saljem SD2 cleaner, ili SafeDisk 2.x.x cistac.
Posto je vecina igara zasticena ovom metodom, ovaj program postaje vise nego koristan.

Uputstvo:

Instaliras igru, pecujes na poslednju verziju, NI SLUCAJNO ne diras crack sa CD-a, pokrenes cleaner, i izaberes opciju da li zelis loader ili cleaner.
Prati uputstvo programa, i sve ce biti cool.

jebga ja imam sve patcheve i crackove i radi igra bez problema...

Nazad
Vrh Dno