Šta je novo?

Citroen DS3 navigacija

SofijaNS

Poštovan
Učlanjen(a)
11.06.2025
Poena
51
Dobar dan dobri ljudi, mozda ce neko umeti da pomogne. Uzela sam Citroen DS3 ali ne mogu da instaliram. myDS aplikaciju (kaze nije dostupna na storu za Srbiju) a ne znam kako da pokrenem navigaciju. Da li neko moze da pomogne savetom ili upitstvom? Hvala unapred

Da li tvoj auto ima Android auto ili car play?

Na car play isto nisam uspela da se povezem, samo vrti ali ne nalazi nista. Za android, nisam sigurna. Kako to da proverim?
za pocetak koji telefon koristis android ili iphone? Ne znam ni koliko je star auto, na novijim ima wireless povezivanje sa telefonom, ako nemas onda USB kabl na telefon i pokrenes aplikaciju na automobilu da se poveze.
Potreazi i neko upustvo na tjubu, sigurno ima, ako nisam dovoljno detaljan.

Joj, trazim i gledam i sve sto nadjem ne radi kod mene. Imam iPhone a kola su 2020 model DS3 crossback.
Ima wifi, a ima i usb
Preko wifi samo vrti na telefonu za car play ali nista ne povezuje
Preko usb se nista ne desava, cak ne vidim ni tel da se puni. Probala sam razlicite usb kablove, isto.
Mislim da ne vredi online, to neko mora pogledati. U NS sam, ima li neka preporuka za servis da oteram da pogledaju? Hvala puno na vasem trudu da mi pomognete

Probaj za pocetak ovako: Link

Da li si probala ovu aplikaciju?
Jesam, ne nalazi drzavu Srbiju na listi
Najbolje bi bilo da mi preporucite u NS gde bih mogla da odem da mi to pogledaju. Majstor Jankivic je rejao da nema navigaciju, idnosno da povezem tel kablom. Kaze da je android sistem. Ja ga povezem kablom (iohone) i kliknem navigaciju, dobijem odgovor kao na slici.

Prilozi

• IMG_3028.jpeg
    IMG_3028.jpeg
    225.6 KB · Pregleda: 40
Poslednja izmena:
Čudno mi je jer je link na Citroen.rs,mislim da nije problem i da se izabere Hrvatska umesto Srbije u podešavanjima jer je po meni bitan samo VIN broj kod registarcije.

Vrh Dno